http://www.youtube.com/watch?v=DCC6hwfSfOE
Jeremy demonstruje co se stane s Renaultem Espace po nárazu lokomotivou v rychlosti 70MPH, aneb kde ani 5 hvězdiček NCAP nestačí.
K videu není třeba další komentář.
Dnes jsem viděl mladého klučinu v BMW, který si to přehrčel přes nechráněný
blikající přejezd - přece má silné, rychlé, bezpečné auto. No dnes mu to vyšlo...
Rozum nadevše
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Rozum nadevše
R Espace 03' 1,9 dCi,
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
- Reklama
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takový výsledek se dal čekat. V tomto případě je úplně jedno, jestli má auto 5 nebo 1 hvězdičku. Nakonec je to každého dobrovolné rozhodnutí jestli to risknout, nebo zůstat stát.
Já stojím, ale jestli se chce někdo zabít, tak prosím. Hlavně, aby se nestalo něco někomu jinému. Taky není nic příjemného, ty lidi potom vytahovat.
Kéž by i ti co tolik spěchají, dopadli tak jak ten chlapík s tou tříkolkou!
Já stojím, ale jestli se chce někdo zabít, tak prosím. Hlavně, aby se nestalo něco někomu jinému. Taky není nic příjemného, ty lidi potom vytahovat.
Kéž by i ti co tolik spěchají, dopadli tak jak ten chlapík s tou tříkolkou!
1,6 16V BiPower
Myslím, že nejde ani tak o hvězdičky, jako o to umět jezdit a neriskovat,
Podle mě je na silnici míň nebezpečnější 18-ti letý klučina ve Favoritu koupeném za peníze z brigády, než 18-ti letý, který dostal od rodičů
nejnovějšího bavoráka k řidičáku
Podle mě je na silnici míň nebezpečnější 18-ti letý klučina ve Favoritu koupeném za peníze z brigády, než 18-ti letý, který dostal od rodičů
nejnovějšího bavoráka k řidičáku
R Espace 03' 1,9 dCi,
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ty kokso, to je masaker, taku palbu by som nechcel zažiť ani vo sne, kua, fúúú
I´m In Shock
I´m In Shock
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz