MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - abusacek

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Tak včera dorazila sada univerzálního elektrického stahování oken a dneska by měla dorazit přístrojovka s otáčkoměrem. Pokud bude v sobotu pěkně, tak se s Johnnym vrhneme na instalaci centrálu a těch oken.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Reklama

1/3JohnnyBOSS
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1/3JohnnyBOSS »

abusacek píše:Tak včera dorazila sada univerzálního elektrického stahování oken a dneska by měla dorazit přístrojovka s otáčkoměrem. Pokud bude v sobotu pěkně, tak se s Johnnym vrhneme na instalaci centrálu a těch oken.
seš si tim až tak jistej, že Johnny bude mět čas? :D:D:D
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Tak ty máš čas furt, tak v tom nevidím problém :lol: No ale nakonec se stejně nic nekonalo. Svítilo sluníčko, ale byla zima. Akorát jsem si přehodil přístrojovku a mám novou s otáčkoměrem a dneska chci sundat tapec a zjistit kam a jak namontuju servomotorky k centrálu.
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

abusacek píše:Tak ty máš čas furt, tak v tom nevidím problém :lol: No ale nakonec se stejně nic nekonalo. Svítilo sluníčko, ale byla zima. Akorát jsem si přehodil přístrojovku a mám novou s otáčkoměrem a dneska chci sundat tapec a zjistit kam a jak namontuju servomotorky k centrálu.
Tak to kukám že ta tá super prácička este len čaká :lol: ja už to mám za sebou a poviem pravdu fuška pekná ale stojí to za to :wink: tak práci čest
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Ty jsi domontovával taky elektrický okna a centrál? Nemáš nějaký fotky nebo rady?
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

abusacek píše:Ty jsi domontovával taky elektrický okna a centrál? Nemáš nějaký fotky nebo rady?
Čest no foto nemám robil som to hned ked som kúpil auto dával som tam Jablotron centrál + poplašné a motorčeky som dával pod tn cuplík ale do spodného rohu ked oddekluješ dvere je tam taká diera a na lem tej diery som prichytil motorčeky . Elektrické okná som síce chcel ale len origoš čo tam bolo od výroby alebo niečo čo nie je Čínske!!! Jablotron bol drahý a Oe som nezohnal tapacír dverí v pekno stave tak som to zavrhol a nechal som klučku
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

No já koupil tady ty:
Obrázek
Vypadají celkem kvalitně. Tapecír nechám stejnej a budou hold místo klik záslepky.
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

Vyzerá to ako Track kit magicar predávané na slovensku firmou soft plus http://www.tssgroup.sk/katalog/elektricke-okna a je to Čajna tak som to zavrhol ale kolega to dal na Agilu a v pohode . Ono záleži ako to namontuješ a ako sa k tomu človek správa asi si myslím :roll:
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Tak ony jsou vesměs ty uni stahovačky skoro stejný. Ta Track kit má ty lanka jen v bužírce a to nebude moc dobrý. Já to mám komplet v plastovým držáku a jsou dost podobný jak ty z Jablotronu http://www.jablotron.cz/autotechnika.ph ... cts/ew-500. No uvidíme.
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

A až budeš montovat motorky centrálu tak dej bacha aby táhla byly v ose s motorkem. Když je dáš šikmo tak ti motorky dlouho nevydržej.
Já mám motorky asi 10 cm pod zámkem přišroubovaný k vnitřnímu rámu dveří.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Díky za radu. Nemáš náhodou foto?? Lepší je vidět jak to kdo už má, než nad tím pak přemýšlet :lol:
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

To nemám ale asi takhle
Obrázek
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
1/3JohnnyBOSS
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1/3JohnnyBOSS »

hergot ty si chetré :D A takove aji profi obrázek, no totok.... :wink: Až vyrostu, chcu byt jako ty :lol: :D
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Tak centrál už mám vyřešenej.. hodím to na ten plastovej držáček co je tam je kousek od té tyčky. Pak je to jen pár centimetrů k ovládání.
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Tak včera jsem měl defekt. Jel jsem nakoupit a za jízdy mě pomalu ušlo kolo až sem jel kosek po ráfku :( Pneumatika nemá nikde díru, akorát vzduch utíká ze spoje pneu s ráfkem. Tak to dneska hodím do pneuservisu a uvidím.
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“