Tak včera dorazila sada univerzálního elektrického stahování oken a dneska by měla dorazit přístrojovka s otáčkoměrem. Pokud bude v sobotu pěkně, tak se s Johnnym vrhneme na instalaci centrálu a těch oken.
abusacek píše:Tak včera dorazila sada univerzálního elektrického stahování oken a dneska by měla dorazit přístrojovka s otáčkoměrem. Pokud bude v sobotu pěkně, tak se s Johnnym vrhneme na instalaci centrálu a těch oken.
seš si tim až tak jistej, že Johnny bude mět čas? :D:D
Tak ty máš čas furt, tak v tom nevidím problém No ale nakonec se stejně nic nekonalo. Svítilo sluníčko, ale byla zima. Akorát jsem si přehodil přístrojovku a mám novou s otáčkoměrem a dneska chci sundat tapec a zjistit kam a jak namontuju servomotorky k centrálu.
abusacek píše:Tak ty máš čas furt, tak v tom nevidím problém No ale nakonec se stejně nic nekonalo. Svítilo sluníčko, ale byla zima. Akorát jsem si přehodil přístrojovku a mám novou s otáčkoměrem a dneska chci sundat tapec a zjistit kam a jak namontuju servomotorky k centrálu.
Tak to kukám že ta tá super prácička este len čaká ja už to mám za sebou a poviem pravdu fuška pekná ale stojí to za to tak práci čest
abusacek píše:Ty jsi domontovával taky elektrický okna a centrál? Nemáš nějaký fotky nebo rady?
Čest no foto nemám robil som to hned ked som kúpil auto dával som tam Jablotron centrál + poplašné a motorčeky som dával pod tn cuplík ale do spodného rohu ked oddekluješ dvere je tam taká diera a na lem tej diery som prichytil motorčeky . Elektrické okná som síce chcel ale len origoš čo tam bolo od výroby alebo niečo čo nie je Čínske!!! Jablotron bol drahý a Oe som nezohnal tapacír dverí v pekno stave tak som to zavrhol a nechal som klučku
Vyzerá to ako Track kit magicar predávané na slovensku firmou soft plus http://www.tssgroup.sk/katalog/elektricke-okna a je to Čajna tak som to zavrhol ale kolega to dal na Agilu a v pohode . Ono záleži ako to namontuješ a ako sa k tomu človek správa asi si myslím
Tak ony jsou vesměs ty uni stahovačky skoro stejný. Ta Track kit má ty lanka jen v bužírce a to nebude moc dobrý. Já to mám komplet v plastovým držáku a jsou dost podobný jak ty z Jablotronu http://www.jablotron.cz/autotechnika.ph ... cts/ew-500. No uvidíme.
A až budeš montovat motorky centrálu tak dej bacha aby táhla byly v ose s motorkem. Když je dáš šikmo tak ti motorky dlouho nevydržej.
Já mám motorky asi 10 cm pod zámkem přišroubovaný k vnitřnímu rámu dveří.
Tak včera jsem měl defekt. Jel jsem nakoupit a za jízdy mě pomalu ušlo kolo až sem jel kosek po ráfku Pneumatika nemá nikde díru, akorát vzduch utíká ze spoje pneu s ráfkem. Tak to dneska hodím do pneuservisu a uvidím.