MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2ZLY: Ano bolo to v jednotnej farbe a do finalnej pripravy si to uz robil on sam...aj plnic aj podkladovu farbu a ostatne veci...a mas pravdu aj on vravel, ze to striekal osobitne...nie v celku...
Tu su este fotky co som fotil dnes cez den...Vyzera to strasne vsak aj na tych fotkach vidno ake je to cele flakate...Nakoniec som sa s nim dohodol, ze mi to nastrieka komplet cele nanovo v ramci zaruky...
Tu su este fotky co som fotil dnes cez den...Vyzera to strasne vsak aj na tych fotkach vidno ake je to cele flakate...Nakoniec som sa s nim dohodol, ze mi to nastrieka komplet cele nanovo v ramci zaruky...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Z.L.Y.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no jo musí to stříknout tou perletí smontované a táhnout pistol
po celé délce auta
po celé délce auta
e-mail: jpstyling@seznam.cz
New: http://www.zly.blog.cz
-------------
car: Fiat Marea weekend 1,6 16v. snížená sériovka na "17"tkách , ale
už má nového pána.
Family car: Citroen xsara picasso
Jsem Ital s Francouzkým autem.
New: http://www.zly.blog.cz
-------------
car: Fiat Marea weekend 1,6 16v. snížená sériovka na "17"tkách , ale
už má nového pána.
Family car: Citroen xsara picasso
Jsem Ital s Francouzkým autem.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud to spraví a nebude to stát další peníze, tak je do eště dobry. Horší by bylo, kdybys to musel znovu platit. Jinak ta barva bude super a ten motorovej prostor v té béžové je taky super:D akorat ten motor mi připadá, že se nějak nehodí k ceně toho laku a vůbec všech těch úprav:D
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No ja viem ale tak netunil by si punto ktoreho som ja prvy majitel, kupili sme ho ako uplne nove auto a od nova tj. od roku 96 ked sme ho kupili ma nabehanych len 45 000 poctivych kilometrov ? Bolo mi luto to predavat...A koniec koncov ja staviam lestenku na show-shine takze vykon motora ma netrapi...staci mi ked sa to auto bude dokazat presunut na zraz...spekuloval som zastavbu motora z GTcka a vsetkych jeho casti ale doteraz som nezohnal cele GTcko ktore by som mohol na taku prestavbu pouzit takze to zatial neriesim
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to je aspon rozumna recVesto píše:No ja viem ale tak netunil by si punto ktoreho som ja prvy majitel, kupili sme ho ako uplne nove auto a od nova tj. od roku 96 ked sme ho kupili ma nabehanych len 45 000 poctivych kilometrov ? Bolo mi luto to predavat...A koniec koncov ja staviam lestenku na show-shine takze vykon motora ma netrapi...staci mi ked sa to auto bude dokazat presunut na zraz...spekuloval som zastavbu motora z GTcka a vsetkych jeho casti ale
JINAK CO TEN ZADEK INTROSU -cerveny? snad taky do kremova ne, ty sloupky vepredu...
nevadi ze to bude treba calounene,ale kdyz uz se to strika tak by to melo byt komplet. muze se stat ze ti to nejak "vykokne" ven a to by bylo nemile.hlavne pro pany porotce
a jeste takovy dotaz ? mi to mozna uniklo, kola budou jake ???
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz