Demontáž zadních světel-mk2
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Demontáž zadních světel-mk2
Čus Punťáci, mám jeden dotaz....jak se na Puntu II sundavají zadní světla....pořád na to nemůžu přijít....ne, že by s nima něco bylo, ale v celým autě, a to i v kufru jsem sundaval všechny plasty, protože jdou do laku a v budoucnu bych rád pořídil zadní světla čirý, tak bych rád věděl, jak je pak sundám....nenašel jsem nikde žádnej šroub ani imbus....díky za radu.....
- Reklama
Re: Zadní světla
kukni návodAcer.007 píše:Čus Punťáci, mám jeden dotaz....jak se na Puntu II sundavají zadní světla....pořád na to nemůžu přijít....ne, že by s nima něco bylo, ale v celým autě, a to i v kufru jsem sundaval všechny plasty, protože jdou do laku a v budoucnu bych rád pořídil zadní světla čirý, tak bych rád věděl, jak je pak sundám....nenašel jsem nikde žádnej šroub ani imbus....díky za radu.....
Néé
V náradí máš taký plastový nadstavec z jednej strany šesťhran a z druhej je to taká protišmiková uprava naprieč z dierkou a demontuje sa to zo strany interieru v zadnom stlpiku máš hore elipovú záslepku ktorú skrutkovačom odeláš a podom tým nadstavcom vyskrutkuješ takú velkú plechovú maticu a postup je podobný aj dove v kufri auta len tam nie je tá záslepka.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
v tejto suvislosti mi vyskakuje jeden problem: uz som to robil x-krat, ale naposledy sa mi nepodariol poriadne zasadit svetlo a stale sa kyve a nesedi dobre. uz som to viackrat skusal ale stale nesadne... stalo sa to niekomu?
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
No tak to sa mi este nestalo vždy to sadne ako riť na šerbel skús či si nepricvikol kábelSHANE54 píše:v tejto suvislosti mi vyskakuje jeden problem: uz som to robil x-krat, ale naposledy sa mi nepodariol poriadne zasadit svetlo a stale sa kyve a nesedi dobre. uz som to viackrat skusal ale stale nesadne... stalo sa to niekomu?
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Mal som Mk2 2001 a musela isť z domu potreboval som prachy tak preto mám teraz MK1 Puntu som ostal verný a dalšie bude GrandeArrow79 píše:Majco na MK2 sa kyvaju trochu tie svetla. Nieje to robene tak ako pri MK1. Tam to svetlo vazne sadne, pri MK2 sa s tym treba trosku viac pohrat
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zapadlá matka
rokki píše:kdyz uz ste u debaty kolem svetel, resil nekdo na mk1 kdyz mu spadla matka dolů někam? mě jedna jo a nenašel sem ji už
aaaa, tak přesně tohle se mi stalo necelý měsíc po tom, co jsem zbrusu nové Punto dovezl domů. Nechal jsem šroub vyrobit od kámoše, ale původní dost dlouhou dobu lítat v zatáčkách někde po blatníku. Pak se asi někde zasekl a tam je dodnes.
Je to dost blbě vymyšlený způsob, protože si myslím, že se to stane více lidem.
---- FIAT PUNTO r.v. 1999 ----
1,1; -40/-30; xenony, zadní čirá optika, audio Pioneer; výfuk Laityng, 195x45/15.
1,1; -40/-30; xenony, zadní čirá optika, audio Pioneer; výfuk Laityng, 195x45/15.
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, nevíte někdo kde seženu ty dvě záslepky do interiéru které krejou díry na demontáž zadních světel. Koupil jsem Punťu už bez nich a nechce se mě něco "vyrábět" Dík za reakce...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...