Boční okénko..

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
XpavelX
Začátečník

Boční okénko..

Příspěvek od XpavelX »

Ahoj všem, nějaký lotr mi při pokusu vybrat auto rozbil boční řidičovo okénko.. Repliku jsem nikde nesehnal (Kelly nema, dodaci doba tri tydny, v servisu se mi ho mechanik pokousel sehnat u ruznych dodavatelu, ale marne...), tak mi nezbylo nez zamirit k Dojackovi, ktery ho sezene behem tri dnu.. Ovsem ta cena :-( (5.000,- s praci...). Nemate nekdo nejaky tip? Ted uz to je jedno, ale treba pro priste...
-----------------------------------
Multipla 1,6 BiPower, r.v. 2000
Reklama

kory
Začátečník

Příspěvek od kory »

Na vrakáči za 1000kč
MULTIPLA JTD 115,
2002
Minimaxa
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Boční okénko..

Příspěvek od Minimaxa »

XpavelX píše:Ahoj všem, nějaký lotr mi při pokusu vybrat auto rozbil boční řidičovo okénko.. Repliku jsem nikde nesehnal (Kelly nema, dodaci doba tri tydny, v servisu se mi ho mechanik pokousel sehnat u ruznych dodavatelu, ale marne...), tak mi nezbylo nez zamirit k Dojackovi, ktery ho sezene behem tri dnu.. Ovsem ta cena :-( (5.000,- s praci...). Nemate nekdo nejaky tip? Ted uz to je jedno, ale treba pro priste...
zkus www.plesl.cz zavolat a zeptat se
www.minimaxa.cz
peta
Fiaťák

Příspěvek od peta »

Nebo to jde udělat trochu nelegálně - zajdi do pojišťovny ,pojisti si všechny skla a potom uplatni škodu
anonyme
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od anonyme »

Já jsem to taky již zažil a bohužel i lapil toho lumpa (bezďák) co to rozbil. Akorát se chci zeptat, jak se daji snadno dostat ty střepy ze dveří? Já to doloval asi půl dne těmi dírami dole co jsou pro vytečení vody. Je nějaké jednodušší řešení?
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Exteriér“