Punto je určitě rychlejší,,,možná mají stejný počet koní, ale Punto je o hodně rychlejší,, pochybuju že by Seicento jelo 150 km/h jako moje Punto. Nebo máte někdo jiný názor?
Fiat Punto 1.1 40KW zatim seriové, pracuje se na něm
no ja mam seicento 1.1 40kw a kamarat ma ten isty motor v punte a seicento taha omnoho lepsie koli nizsiej hmotnosti a s mojho seicenta sa da v pohode dostat tachomtrovych 180kmh
No já mám punto II 1.2 44 Kw a Seicento 1.1 40 kw. Je to z roku 2005 a už je to vícebod. Ty starší 1.1 jsou prý jednobod. Každopádně Seicento jede o něco líp než punto a taky míň žere.
Jeden deň som jazdil so Seicentom Sporting a malo to rovnaký motor 1.1 ako naše Punto. Maximálku som neskúšal, ale bolo to živšie ako Punto kvôli nižšej hmotnosti.
po dnešnom dni môžem konštatovať tolko že spodok motora sedí ako riť na šerbel.S vrchom tj hlava a zvyšok už je to horšie neviem či sa lišia 1.1 motory v seicente ale ja som zohnal motor z 2005 a zadrhel nastal pri viacbodovom vstrekovani co punto z roku 1997 nema teda aspon nie obsah1,1.Riesenie zatial asi take ze hlavu z punta a spodok zo seicenta kym ma nenahneva a skusim tak nejak narvat viacbodovy vstrek
Brozik píše:Punto je určitě rychlejší,,,možná mají stejný počet koní, ale Punto je o hodně rychlejší,, pochybuju že by Seicento jelo 150 km/h jako moje Punto. Nebo máte někdo jiný názor?
zkoušel si to? motor stejny vykon na papire a cento podstatne lehcii...
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)