No mě se to auto líbí už ted až moc, ted začínám upravovat i to svoje, doufam že taky bude vypadat dobře až s nim skončim, naplánovaný to už mám, ted ještě uskutečnit.Dohy píše:DEKUJU za pochvalu ... ozvy se tak za mesic ... pak muzes CHVALITBrozik píše:Ty jo moc pěkné autíčko,,moc se mi líbí tvůj uhlazený styl,,,fak super.
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Fiat Punto 1.1 40KW zatim seriové, pracuje se na něm
- Reklama
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A co planujes ty ? ... ja uz na tom aute delam 2 roky... TED 3.2.2008 SLAVIME VYROCI SPOLU 2 ROKY : ) a myslim si ze se stydet nemusim jiny ho maj mnohem dele... (Puntika)Brozik píše:No mě se to auto líbí už ted až moc, ted začínám upravovat i to svoje, doufam že taky bude vypadat dobře až s nim skončim, naplánovaný to už mám, ted ještě uskutečnit.Dohy píše:DEKUJU za pochvalu ... ozvy se tak za mesic ... pak muzes CHVALITBrozik píše:Ty jo moc pěkné autíčko,,moc se mi líbí tvůj uhlazený styl,,,fak super.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je pravda,že někteří ho maj dýl,ale třeba ho maj na ježdění,ne na parkování v garáži.Na tom jak dlouho máš auto vůbec nezáleží,záleží jak to auto používáš.Dohy píše:A co planujes ty ? ... ja uz na tom aute delam 2 roky... TED 3.2.2008 SLAVIME VYROCI SPOLU 2 ROKY : ) a myslim si ze se stydet nemusim jiny ho maj mnohem dele... (Puntika)Brozik píše:No mě se to auto líbí už ted až moc, ted začínám upravovat i to svoje, doufam že taky bude vypadat dobře až s nim skončim, naplánovaný to už mám, ted ještě uskutečnit.Dohy píše: DEKUJU za pochvalu ... ozvy se tak za mesic ... pak muzes CHVALIT
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Ty jo 2 roky tak hodně nejlepší k výročí, já ho mám ted teprve 14 dní, ale už jsem na něm začal pracovat, trochu jsem upravil interier nejaky ty koberce a volant a tak dále, odstranil jsem velmi osklive polepy, chromovany ventilky no a ted budu kupovat sportovni pruziny, zahladim cely zadek, spoilery, vyfuk duplex, m3 zrcatka, přímé sání do motoru a určitě nějakej ten interier, jeste se tak porad rozmyslim, ale uz mám skoro ve všem jasno.Dohy píše:A co planujes ty ? ... ja uz na tom aute delam 2 roky... TED 3.2.2008 SLAVIME VYROCI SPOLU 2 ROKY : ) a myslim si ze se stydet nemusim jiny ho maj mnohem dele... (Puntika)Brozik píše:No mě se to auto líbí už ted až moc, ted začínám upravovat i to svoje, doufam že taky bude vypadat dobře až s nim skončim, naplánovaný to už mám, ted ještě uskutečnit.Dohy píše: DEKUJU za pochvalu ... ozvy se tak za mesic ... pak muzes CHVALIT
Fiat Punto 1.1 40KW zatim seriové, pracuje se na něm
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tak ja ho koupil a naletel.. takze motor rozvody poloosy loziska gufera atd atd tlumice spojka prevodovka brzdy svicky oleje zadni lanovody vse v hajzlu .... splacel jsem ho rok a jeste daval dokupy a upravoval.... kazdy dela jak nejlepe dovede... HELE VENDO NEBREC PORAD ja s tim taky jezdim tak nekecejBrozik píše:Ty jo 2 roky tak hodně nejlepší k výročí, já ho mám ted teprve 14 dní, ale už jsem na něm začal pracovat, trochu jsem upravil interier nejaky ty koberce a volant a tak dále, odstranil jsem velmi osklive polepy, chromovany ventilky no a ted budu kupovat sportovni pruziny, zahladim cely zadek, spoilery, vyfuk duplex, m3 zrcatka, přímé sání do motoru a určitě nějakej ten interier, jeste se tak porad rozmyslim, ale uz mám skoro ve všem jasno.Dohy píše:A co planujes ty ? ... ja uz na tom aute delam 2 roky... TED 3.2.2008 SLAVIME VYROCI SPOLU 2 ROKY : ) a myslim si ze se stydet nemusim jiny ho maj mnohem dele... (Puntika)Brozik píše: No mě se to auto líbí už ted až moc, ted začínám upravovat i to svoje, doufam že taky bude vypadat dobře až s nim skončim, naplánovaný to už mám, ted ještě uskutečnit.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já nebrečim,jen mam auto na denní ježdění,takže vaše úpravy si nemůžu dovolit.Dohy píše:tak ja ho koupil a naletel.. takze motor rozvody poloosy loziska gufera atd atd tlumice spojka prevodovka brzdy svicky oleje zadni lanovody vse v hajzlu .... splacel jsem ho rok a jeste daval dokupy a upravoval.... kazdy dela jak nejlepe dovede... HELE VENDO NEBREC PORAD ja s tim taky jezdim tak nekecejBrozik píše:Ty jo 2 roky tak hodně nejlepší k výročí, já ho mám ted teprve 14 dní, ale už jsem na něm začal pracovat, trochu jsem upravil interier nejaky ty koberce a volant a tak dále, odstranil jsem velmi osklive polepy, chromovany ventilky no a ted budu kupovat sportovni pruziny, zahladim cely zadek, spoilery, vyfuk duplex, m3 zrcatka, přímé sání do motoru a určitě nějakej ten interier, jeste se tak porad rozmyslim, ale uz mám skoro ve všem jasno.Dohy píše: A co planujes ty ? ... ja uz na tom aute delam 2 roky... TED 3.2.2008 SLAVIME VYROCI SPOLU 2 ROKY : ) a myslim si ze se stydet nemusim jiny ho maj mnohem dele... (Puntika)
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
treba mi chtel dotycny rict, ze punto ke me sedi lepe.. a tak abych filcku udelal do stylu punta : )) ono se totiz tady uz o me povida , ze sem punto prodal ... atdKaty píše:promin,ale ja nevim jestli se tomu smat nebo brecet.... pac proste ty a punto patrite k sobe
tak ti treba nekdo chtel udelat radost. kazdopadne se to nedela, skrabat na auto