MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - Arrow79
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Podla toho ake auto ide za nou.. ak je to touareg, ktory ma svetla vo vyske tvojich oci tak sa necudujem... a uz teda.. urcite by som bol radsej, kebyze ide za mnou tesne punto so xenonami ako napr. fabia s halogenami... nebodaj s xenonami v parabolach.. to by som siel potom na ocne.
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji Arrow.kolečka jak malovaná.
Jsou podobné jako moje a korát ten dvojitej parsek mám cekově hubenější a asi hranatější.
Však uvidíme a v létě porovnáme.
Majki --- už neřeš a nadobro se smiř konečne ze 195/50/15 uvidíš je to OK.
Jsou podobné jako moje a korát ten dvojitej parsek mám cekově hubenější a asi hranatější.
Však uvidíme a v létě porovnáme.
Majki --- už neřeš a nadobro se smiř konečne ze 195/50/15 uvidíš je to OK.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno banda, tak sa mi stala zas dalsia zla vec. Opat mi naburali auto!!! Uz 4x za 8 mesiacov co ho mam. Tentoraz opat nacuvali do predku. Naraznik je presne v strede prasknuty.
Tak teda, pytam sa, ma niekto lepsi napad ako predny naraznik z 3dv. Punta? Podotykam, ze naraznik nemoze byt nizsi ako je seria. Resp. o kusok by aj mohol byt. Ale nechcem ziadne laminaty, nech je to aj kvalitka. Jo a samozrejme, musi sa dat kupit na SK. Dik.
btw pre informaciu... v oficialnom servise FIAT pytaju za vymenu naraznika, striekanie atd. dokopy 18.000SK!!!
Tak teda, pytam sa, ma niekto lepsi napad ako predny naraznik z 3dv. Punta? Podotykam, ze naraznik nemoze byt nizsi ako je seria. Resp. o kusok by aj mohol byt. Ale nechcem ziadne laminaty, nech je to aj kvalitka. Jo a samozrejme, musi sa dat kupit na SK. Dik.
btw pre informaciu... v oficialnom servise FIAT pytaju za vymenu naraznika, striekanie atd. dokopy 18.000SK!!!
Punto MK2 1.2 8V ELX
v oficialnom servise FIAT pytaju za vymenu naraznika, striekanie atd. dokopy 18.000SK!!! [/quote]
predny naraznik na 3-dv.stoji:tu mas odkaz
http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0
a ak mas sikovneho lakyrnika tak striekanie ta vyjde do 3000 sk
predny naraznik na 3-dv.stoji:tu mas odkaz
http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0
a ak mas sikovneho lakyrnika tak striekanie ta vyjde do 3000 sk
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
LUBI viem, z Elitu viem aj lepsiu cenu vybavit ako maju v katalogu, takze to nieje problem, ta cena z Fiatu bola len informacia
Kazdopadne, urcite nebudem davat origos 5dv.. priklanam sa k narazniku z 3dv Punta.. resp. este je jeden original typ, ktory je oznacovany ako Tdi a je cely lakovany, vyzera ako 3dv. Alebo potom nieco uplne ine...
Kazdopadne, urcite nebudem davat origos 5dv.. priklanam sa k narazniku z 3dv Punta.. resp. este je jeden original typ, ktory je oznacovany ako Tdi a je cely lakovany, vyzera ako 3dv. Alebo potom nieco uplne ine...
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno, nove autoradio objednane. Nechcel som sice.. ale cena vyborna... USB ma.. a znacka?
Pioneer DEH 4000UB. Vyssi model sa neoplati kupovat... vystup na subac ma..
tymto je teda moje terajsie radio Pio DEH-30MP na predaj ak by mal niekto zaujem. Pouzivane cca rok, bezchybny stav.
Pioneer DEH 4000UB. Vyssi model sa neoplati kupovat... vystup na subac ma..
tymto je teda moje terajsie radio Pio DEH-30MP na predaj ak by mal niekto zaujem. Pouzivane cca rok, bezchybny stav.
Punto MK2 1.2 8V ELX