MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) GReddy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak lidicky konecne mam oficialne EČV, uprimne este raz kupovat auto a prihlasovat na SK, jebem na to!!!
Byrokracia sa nezaprie....
Byrokracia sa nezaprie....
Naposledy upravil(a) GReddy dne 29 led 2008, 11:46, celkem upraveno 1 x.
Škoda Yeti 2.0 TDI 4x4 140k ´09 Advantage
ex:Fiat Punto 1.2 16V HLX MKII
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mame a o DOST! EU ich uz zdrbala ze to mame zlozite tak upustili od niektorych veci...ale zase pridali novinky od noveho roka
ale cakat na znacky 6,5 hodiny na policii...to je moc a nechybalo vela a ani na rad som sa skoro nedostal
ale cakat na znacky 6,5 hodiny na policii...to je moc a nechybalo vela a ani na rad som sa skoro nedostal
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak cakacka na cajtoch je normalka, treba chodit v dobry cas . Ked som cakal s kamosom, tak sme sli blbo, v jednu odpoledne, koxo, odbaveni sme boli tesne pred piatou...des..
Ked som sel pre znacky na Punto, tak som siel o pol devatej rano a tesne po devatej som odchadzal
Ked som sel pre znacky na Punto, tak som siel o pol devatej rano a tesne po devatej som odchadzal
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tento tyzden sme sa troska vrtali v punte, odtrhlo sa lanko rucnej brzdy. Bolo zlomene, dostala sa tam voda a prehrdzavelo. So svagrom sme to zmakli
Ale trapi ma ina vec.. odvtedy mi stale nieco pipa v aute..asi tak kazdu minutu a absolutne netusim cim to moze byt. Nachvilu to prestane ked sa pohram s palubnym..ale po dalsom nastartovani je to znova.
EDIT: pipalo to radio..uz je to prec
Ale trapi ma ina vec.. odvtedy mi stale nieco pipa v aute..asi tak kazdu minutu a absolutne netusim cim to moze byt. Nachvilu to prestane ked sa pohram s palubnym..ale po dalsom nastartovani je to znova.
EDIT: pipalo to radio..uz je to prec
No neviem cela sprava na slovensku je jedna Birokracia, ale ja aspon nemusim nadavat na dlhy cas cakania na znacky. ja som bol vybaveny za 45 minut s obhliadkou auta az po vystavenie technickeho praukazu a pridelenie ŠPZ. Takze ja som mal v poho.
Inak k tvojmu autu je pekne aj ta farba sekne . Mozno sa niekde stretneme ved Prievidza nieje daleko od Trnavy a rozdame si to mk1 vs. mk2.
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
No hej da sa dnes som puntika kus prebehol, kus som sa pohral s fabiou ktora zavadzala na ceste tak som ju predbehol v 150 tke a vecer sme dali preteky s kamaratom ktoreho som trhol., on mal fiat brava 1,4 12 V. Tak 120 po trnave to som uz davno nesiel. Inak som celkom spokojny ze to tak slape je to docela zive punticko.GReddy píše:Nooo naposledy som siel okolo Trnavy ked sme ho boli kupit v Senci
a nemam pekne spomienky, sme sli na Scenicu a sundali sme srnku
Tvoja 1.6 musi tahat troska lepsie asik nie??
Fi tak ste potom robili srnci gulas nie? po ceste ste si zapolovali aj ste kupili nove auto tomu sa vravy dve muchy jednou ranou
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: