AUDIO - Jak si vyrobit zastavbu na repro do kufru?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vestavba
Ahoj vetsinou kazdej kdo dela vestavbu stejne jako ja! tak se podivas do kufru zalzi kolik basaku pouzijes kdyz treba jen dva male tak muzes zachovat rezervu a udelas podlahu z mdf desky a pak udelas steny bocni zadni a ty sojis dole nejlepe lepidlem na drevo! je lepsi jeste si udelat drzaky z plechu a pak vyrezes krouzky primo na velikost repraku protoze laminat srouby neudrzi takze krouzky pridelas pomoci platku plechu nejak dovzduchu
pak pouzijes silonku kterou natahnes presne do tvaru do jakeho chces! tu prelaminujes a nechas zaschnout tim si udelas prvostni tvar! pak uz jen laminujes polozis tkaninu a natiras cim vice vsrstev tim je pevnejsi ja davam tak kolem 4 az 6 podle toho kolik tam mam nosniku! hlavne laminat rozkladej rovnomerne usetris tim hodne casu a prace brousenim a hlavne si pamatuj vse vypada lepe kdyz to neni podle pravitka! laminuj hlavne v teplote nad 15 % jinak to blbe schne a kdyt nahrivas tak se laminat krouti a vznikaji bobliny mezi vrstvama a pak to rezonuje! jeste k bass reflexu kdyz ho budes chtit davat tak at ti nekdo spocita prasnou delku a umisteni podle basaku protoze kdyz ji navrhnes spatne tak ti trubkou projde vice nez ma a spise si tim vyrusis basy! lepsi je delat uzavrene ozvucnice nez s basreflexem! kdyz bys chtel vice info tak ICQ 275889984
pak pouzijes silonku kterou natahnes presne do tvaru do jakeho chces! tu prelaminujes a nechas zaschnout tim si udelas prvostni tvar! pak uz jen laminujes polozis tkaninu a natiras cim vice vsrstev tim je pevnejsi ja davam tak kolem 4 az 6 podle toho kolik tam mam nosniku! hlavne laminat rozkladej rovnomerne usetris tim hodne casu a prace brousenim a hlavne si pamatuj vse vypada lepe kdyz to neni podle pravitka! laminuj hlavne v teplote nad 15 % jinak to blbe schne a kdyt nahrivas tak se laminat krouti a vznikaji bobliny mezi vrstvama a pak to rezonuje! jeste k bass reflexu kdyz ho budes chtit davat tak at ti nekdo spocita prasnou delku a umisteni podle basaku protoze kdyz ji navrhnes spatne tak ti trubkou projde vice nez ma a spise si tim vyrusis basy! lepsi je delat uzavrene ozvucnice nez s basreflexem! kdyz bys chtel vice info tak ICQ 275889984
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Trino
Z.L.Y. píše:laminát polystyren rozežírástifmajstrABARTH píše:kup si kostku polystyrenu udelej si kopyto a pak to prelaminuj potom zakitujes vyrezes diry nastrikas nasroubujes repro a smitec ......
takže než vytvrdne původní tvar se zdeformuje
On zapomel napsat ze se ten polistyren musi natahnout kitem