Zpětné zrcátko

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
horstfuchs
Začátečník

Zpětné zrcátko

Příspěvek od horstfuchs »

Nějaký dobrák mi dnes vylomil zpětné zrcátko u spolujezdce. Plast zůstal a naklápění funguje. Jen se mi nechce kupovat zbytečně celé nové. Stačí si jen nechat vyřezat zrcátko a nalepit, nebo je tam nějaký držák? A je to obyč. zrcadlo, nebo speciální?
Reklama

paliodan
Fiaťák

Příspěvek od paliodan »

zdá se ti 600kč hodně?skla se nedodávají,a v rovném zrcatku nic neuvidíš

http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... strid=7396
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

Taky jsem lepil sklo do zrdcátka..Montáž je lehká a slepit si můžeš doma jen plastovou podložku(černou) se sklem a pak není problém tento komplet nacvaknout do čtyř uchytu v pouzdře na autě.Jen se nelekni u zacvakání,jde to hrozně těžko.Chtěl jsem to vzdát,ale nakonec se podařilo..Lepil jsem to dvojsložkovým epoxidovým lepidlem a spokojenost..
horstfuchs
Začátečník

Díky. Prosím a to sklo s tou podložkou si sehnal kde? Rád bych si to taky udělal.
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

Tak sklo jsem dostal od prodejce z Itálie do ruky..Podložka byla zacvaklá v zrcátku na kterém bylo přilepené sklo..Jak na to mrkneš a projedeš to čima,poznáš ten systém.Prvně jsem odělával šroubky,abych oddělil podložku od ovládacího středu zrcátka(bílá barva),ale to nic neřeší.Jen stačí vycvaknout čer.podložku na lepení skla z uchytu ovládání...
wasp1974
Začátečník

zrcatko

Příspěvek od wasp1974 »

ahoj skus stranky www.elit-ecat.cz vyber palio a prodavaji jen zrcatka asi za 210 KC jestli ti zustal ten kruh uprostred kterym se hybe tak te to pujde vymenit a na palio jdou zrcatka z punta kupoval jsem od firmy hagus rok 99 tak uvidis cau jarda
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

By mě zajímalo,co všechno tam jde z Punta... :D
horstfuchs
Začátečník

Jardo, snad to půjde. Díky za tip.
wasp1974
Začátečník

zrcatka

Příspěvek od wasp1974 »

ahoj muzes jeste skusit stranky http://shop.autocora.cz najed na karosarsky sortiment a fiat palio skla zrcatek cena 148 kc nevim jestli je to s dph nebo bez dalsi dily ktere jdou z punta nevim zatim jsem nic dalsiho nepotreboval tak jsem se po tom ani nepidil cau
wasp1974
Začátečník

zrcatka

Příspěvek od wasp1974 »

a jeste jsem zapomnel obycejne zrcatko jde vyrezat ale na originalech jeprave zrcatko parabolicke pro zvetseni vyditelneho prostoru takze se predmety zdaji vzdalenejsi nez jsou dooppravdy ahoj jarda
Odpovědět

Zpět na „Palio“