JA sa vratim k teme. Prestalo mi fungovat dialkove. Otvoril stlacenim tl. na kluči, bliklo, central sa otvoril. Ale uz som nezamkol. Musel som manualne klucom. Zomrelo proste. Vymenil som baterku v kluci. Nepomohlo. Nevie niekto cim by to mohlo byt? Vysielac na dialkove v aute? Kde ho najdem? Ako zistim ze je zlé? Poistka? Ktora? Rele? Ake? Dakujem za radu a tipy.
PUNTO Mk2 Sporting 1.2 16V 59kW/80PS 6rých., červená lienka
Mám dotaz. Chci si koupit na Puntíka centrál. Mohl bych sehnat za dobrej peníz centrál na 4 dvěře, ale já mám jen 2 dveře. Nebude vadit, když připojím jen řídící servo a řízený servo a zbytek nee? Já jen abych to nekoupil a pak nezjistil, že to nepude.
Tak to je super.. akorát tady ta soustava má jedno 5 žílové a tři 2 žílové serva. Což by ani nevadilo. Budu hold zamykat jen u řidiče. Na kufr pak musím mít ten odskok nebo magnetickej nějakej bazmegt že? Páč na jaře chci 3 dvěře nastříkat a nechal bych tam zavařit zámek. Stejně je zatuhlej a nefunguje. Musím otvírat páčkou.
zdravím, chtěl bych se zeptat. mám problém s otevíráním zadních pravých dveřích (5-ti dvířko), nefunguje mi u nich centrál. když chcu otevřít, tak se odklapnou všecky čudlíky dveří,jen u těch jednich zůstane čudlík zacvaklej...to stejný když chcu zamčít, tak jedinej ten, zůstane otevřenej a musím ho zamáčknout sám. sem docela amatér a chtěl sem se zeptat jak to jde spravit?díky moc