MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - Majki 2 - ted Mazda 2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Máš vybitou baterku. Teď v tomhle počasí se při couračkách nestačí nabíjet.
A taky špatnou techniku startování. Takhle se startuje nafťák, u benzínu jen krátce zastartuješ chvilku počkáš a zas krátce zastartuješ dokud nechytne. Toho si všimni že když je studenej tak chytá převážně v okamžiku kdy vypneš startér a motor se ještě točí.
A taky špatnou techniku startování. Takhle se startuje nafťák, u benzínu jen krátce zastartuješ chvilku počkáš a zas krátce zastartuješ dokud nechytne. Toho si všimni že když je studenej tak chytá převážně v okamžiku kdy vypneš startér a motor se ještě točí.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Smarja no ja nevim, jak s tema novyma talianama, no, mel jsem xx let starou mazdu a ta chytala jak maly decko na lizatko .
Takze jakoze startovat: otocim do polohy tri, pockam, az zhasnu kontolky, a pak natocim, kdyz to do dvou tri sekund nechytne, tak znovu zkouset natocit?
Takze jakoze startovat: otocim do polohy tri, pockam, az zhasnu kontolky, a pak natocim, kdyz to do dvou tri sekund nechytne, tak znovu zkouset natocit?
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak nefim, jestli se na me Punta nasral ci co, ale dneska me treti dvere pekne bacily do kebule . Tak jak jsem byl zvykly, ze to bylo v poho, otevru kufr, zvednu, drzi, pohodicka, hmmm...dneska nedrzelo a prask do hlavy.
Je to tema mrazama nebo uz mam shanet nejakou firmu na repas??
Je to tema mrazama nebo uz mam shanet nejakou firmu na repas??
Mazda2 1.3 TE '08