TIP - Předělání stahování oken manuálního na ov. elektrické

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
PulMiloš
Znalec
Kontaktovat uživatele:

TIP - Předělání stahování oken manuálního na ov. elektrické

Příspěvek od PulMiloš »

...tak jsem tu dnes zkoumal, jestli tu toto téma někde máme, a nic jsem nenašel. Máte někdo zkušenosti s tímto předěláním, co kde předělat, pozapojovat, co k tomu vše atd.? :lol:
Blue motocar PuntoFabia :lol: - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Reklama

1/3JohnnyBOSS
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1/3JohnnyBOSS »

v prve řadě si sežeň průchodky do dveří i s drátama a ty mačkátka na to stahování. Já jsem koupil jedno za 100kč, takže to moc drahy nebude. pak by to chtělo, aby nějaký šikovný punťák semka hodil nějaky schema zapojení...
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
1/3JohnnyBOSS
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1/3JohnnyBOSS »

No prosim, tak to má vypadat :D
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
PulMiloš
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PulMiloš »

No, dobrý. Ale já myslel postup pro "neelektrikáře", problémy, které třeba někomu nastaly, popř. kdo už to předělával, tak ať se přihlásí :-D Popř. i reálný foto. Já se teda na to asi taky budu pomalu chystat. Podle schémátka to asi zvládnu
Blue motocar PuntoFabia :lol: - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sob
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

PulMiloš píše:No, dobrý. Ale já myslel postup pro "neelektrikáře", problémy, které třeba někomu nastaly, popř. kdo už to předělával, tak ať se přihlásí :-D Popř. i reálný foto. Já se teda na to asi taky budu pomalu chystat. Podle schémátka to asi zvládnu
koukni ke me mam tam fotku jak se to zadelavalo.Mam dodelany a v tapecu jsou jen na kazde strane misticka na zadelání díry
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Otevřu toto t=ma ještě jednou. Máte někdo nějaou zkušenost případně foto s montáží univerzálního elektrického stahování oken? Jak je to třeba se zapojením na dálku od centrálu, kde je 20 sec impuzl na zavření oken? Půjde to nebo by se to zavařilo. Uvítám hlavně fotky jak to má kdo namontovaný :lol:
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

K dovírání oken po zamknutí auta musíš mít ještě takovou kouzelnou krabičku která to umí.Taky o tom pořát uvažuju,ale nevim no. :wink:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Vencapunto píše:K dovírání oken po zamknutí auta musíš mít ještě takovou kouzelnou krabičku která to umí.Taky o tom pořát uvažuju,ale nevim no. :wink:
Tak tu kouzelnou krabičku už snad nepotřebuji, když to umí řídící jednotka dálkového ovládání. Z krabičky na dálku vede jeden drát, který po zamčení auta dává 20 sec mínusový signál na dovření okna.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Turok
Začátečník

Re: TIP - Předělání stahování oken manuálního na ov. elektrické

Příspěvek od Turok »

tak jsem se dneska pustil do předělání ovládání u dveří řidiče z manuálu na elektriku.... po počátečník komplikacích s motorkem byl asi z petidvéřové verze .. a výměně lanka je už vše ve dveřích... ale pokud někdo ví kam pak zapojit kabely co vedou ze dveří (pro přívod proudu)... nebo má fotku podle keré bych se mohl řídit.. tak sem s ní! Díky
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“