HELP - zadní směrovky, brzdove světlo nefungují spravně
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
HELP - zadní směrovky, brzdove světlo nefungují spravně
V poslednej dobe som si vsimol ze mi pri brzdeni svieti na palubke kontrolka vypalenej ziarovky. Kontroloval som to, ale brzdove svetla svietili obe, vsetko sa zdalo byt OK, tak som to neriesil. Semtam svietila ta kontrolka, semtam nie.
Az dnes som si vsimol , ze pri brzdeni a zapnutej smerovke vlavo, mi smerovka blika velmi rychlo, tak som to pozeral a zadna lava smerovka preblikavala zaroven s brzdovym svetlom na striedacku, tak divne. Potom zase namiesto smerovky mi zacalo blikat brzdove svetlo. A ked som stlacil brzdu, tak zase namiesto brzdoveho svetla svietila smerovka. A teraz ked som prisiel domov, tak smerovka blikala, aj brzdove svetlo svietilo, ale smerovka nejako slabsie a ako blikala tak sa stlmovalo mierne zadne obrysove lave a ked som stlacil brzdu, tak tiez obrysovka sa mierne stlmila. Proste total divne
Celkovo ta lava zadna smerovka svieti trochu slabsie nez ostatne a ked svieti, tak zadna lava obrysovka sa stlmi. Cele je to nejake posahane to zadne svetlo.
Mate niekto nejaky tip co by to mohlo byt? Zrovna je to lave svetlo a ja mam vzadu origo subwoofer, ktory musi ist najskor von aby som sa dostal k matici svetla, tak sa to tazsie rozobera, preto som to este nepozeral. Bude to nieco priamo v reflektore? Alebo bude chyba inde?
Sakra keby nesvietila ta smerovka vobec, ale hentak aby to robilo? Mate iekto nejaky napad co skontrolovat? Diky[/b]
Az dnes som si vsimol , ze pri brzdeni a zapnutej smerovke vlavo, mi smerovka blika velmi rychlo, tak som to pozeral a zadna lava smerovka preblikavala zaroven s brzdovym svetlom na striedacku, tak divne. Potom zase namiesto smerovky mi zacalo blikat brzdove svetlo. A ked som stlacil brzdu, tak zase namiesto brzdoveho svetla svietila smerovka. A teraz ked som prisiel domov, tak smerovka blikala, aj brzdove svetlo svietilo, ale smerovka nejako slabsie a ako blikala tak sa stlmovalo mierne zadne obrysove lave a ked som stlacil brzdu, tak tiez obrysovka sa mierne stlmila. Proste total divne
Celkovo ta lava zadna smerovka svieti trochu slabsie nez ostatne a ked svieti, tak zadna lava obrysovka sa stlmi. Cele je to nejake posahane to zadne svetlo.
Mate niekto nejaky tip co by to mohlo byt? Zrovna je to lave svetlo a ja mam vzadu origo subwoofer, ktory musi ist najskor von aby som sa dostal k matici svetla, tak sa to tazsie rozobera, preto som to este nepozeral. Bude to nieco priamo v reflektore? Alebo bude chyba inde?
Sakra keby nesvietila ta smerovka vobec, ale hentak aby to robilo? Mate iekto nejaky napad co skontrolovat? Diky[/b]
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Uff, tak to je dobre, ze to je asi len taka nezavazna chyba. Uz som si myslel ze ktovie co to bude...
Musim to pozriet, ale sakra zase tam mam ten originalny subwoofer ktory musim predtym vymontovat lebo sa nedostanem k matici reflektoru Ach jo, clovek aby pol auta rozmontoval ked chce ziarovku menit. (o prednom lavom ani nehovorim)
Musim to pozriet, ale sakra zase tam mam ten originalny subwoofer ktory musim predtym vymontovat lebo sa nedostanem k matici reflektoru Ach jo, clovek aby pol auta rozmontoval ked chce ziarovku menit. (o prednom lavom ani nehovorim)
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
podobny problem som mal vcera aj ja. Vyhodil som lavu smerovku, zacala nejako rychlo blikat. Tak som zastal a lava predna smerovka neblikala. Miesto nej blikala parkovacka Prepol som svetla na parkovacky, smerovka zacala blikat. Vypol som svetla, smerovka blikala. Zapol som naspat svetla, smerovka prestala blikat, radsej zacala blikat parkovacka Tak som surovo buchol rukou do svetla a cuduj sa svete, smerovka zacala fungovat ako ma Bohvie co s tym bolo, hadam sa to uz nebude opakovat.
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: