TYP - jak převézt Dětsky kočárek
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TYP - jak převézt Dětsky kočárek
Chtěl bych se zeptat,jak jste na tom s Puntem I a kočárkem do kufru?Vejde se,nebo to bývá problém?Děkuji za info sokolik
- Reklama
My máme kočárek klasické konstrukce (tedy žádná troj/čtyř kombinace), jednotlivých variant se docílí tím, že se přehodí cela "korba". No a tyto kočárky jsou pro dítě o dost prostornější, avšak také i o něco větší.
V Puntu Mk2 mám tyto možnosti, jak takový kočárek převést:
1) Odjistit zadní opěradla sedadel a trochu je odklopit, asi tak tak do kolmé polohy. To má nevýhodu, že se nedá do opěradla opřít, resp. to vylučuje montáž dětské sedačky.
2) Sklopit (zcela) jenom 2/3 díl (mám dělené zadní sedačky). Pak se tam vleze kočárek naprosto v pohodě, a na zbývající 1/3 díl se dá rovněž v pohodě přimontovat jakákoliv autosedačka.
3) Postavit kočárek na bok, a shodit jeho horní kola (ty lze demontovat velice snadno díky "rychlospojce").
Ve všech případech musím demontovat plato a v případě 2) i 2 opěrky hlavy.
Takže Punto Mk2 nic moc (to snad ani nikdo od mini vozu nečeká, že ano). Musím říct, že UNO bylo mnohem prostornější. Do něj se např. dalo docela snadno strčit kolo, do Punta Mk2 je to oříšek předpokládající částečný rozklad kola ... Třeba Punto Mk1 je někde mezi ...
V Puntu Mk2 mám tyto možnosti, jak takový kočárek převést:
1) Odjistit zadní opěradla sedadel a trochu je odklopit, asi tak tak do kolmé polohy. To má nevýhodu, že se nedá do opěradla opřít, resp. to vylučuje montáž dětské sedačky.
2) Sklopit (zcela) jenom 2/3 díl (mám dělené zadní sedačky). Pak se tam vleze kočárek naprosto v pohodě, a na zbývající 1/3 díl se dá rovněž v pohodě přimontovat jakákoliv autosedačka.
3) Postavit kočárek na bok, a shodit jeho horní kola (ty lze demontovat velice snadno díky "rychlospojce").
Ve všech případech musím demontovat plato a v případě 2) i 2 opěrky hlavy.
Takže Punto Mk2 nic moc (to snad ani nikdo od mini vozu nečeká, že ano). Musím říct, že UNO bylo mnohem prostornější. Do něj se např. dalo docela snadno strčit kolo, do Punta Mk2 je to oříšek předpokládající částečný rozklad kola ... Třeba Punto Mk1 je někde mezi ...
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
-
- Zkušenej Fiaťák
No tak ja bicykel dam do punta bez toho aby som ho musel rozobrat ale musím dat dole plato a sklopit sedačky ale inač sa tam zmesti a predne sedačky sa daju použit a aj kufor sa da zavriet a to som tam daval libertu a aj zavodak a ten je dlhý a kočar tiež viem dat do kufra len musím dat dole všetky kolečka a plato sa da tiež potom zavriet len sa už nič ine neme stí do kufra
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: