HELP - Zamrzanie okna zvnutra
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- feldino
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
HELP - Zamrzanie okna zvnutra
Mam punto 96 a stava sa mi dost casto ked necham auto vonku, tak mi zamrzne okno znutra. Stava sa to este niekomu? Da sa to neako odstranit? Je to dost neprijemne, auto mam vnutri suche tak vlhkostou to asi nebude.
- Reklama
Zima
Protoze mi auto stoji celou zimu venku, obcas se mi to taky stane. Myslim si, ze to je jednoznacne vlhkosti uvnitr - alespon u me.
Pokud mas ale pouze tento problem tak je to jeste OK.
Ja jsem na palubni desku intenzivne pouzival prostredek na osetreni Armor All Protectant. Je to takove bile "mleko", vynikajici na osetreni plastu - ale ne na palubni desku - nebo pouze ve velmi malem mnozstvi. Tento prostredek se vsakne do plastu a udrzuje ho v dobrem stavu ALE...
Ja jsem to asi prehnal a ted v zime se mi to "odparuje" a usazuje se to ve velmi tenke vrstve na celnim skle a vytvari mastnou VELMI tezko odsranitelnou vrstvu. Cili nezbyva nez sklo odmastovat, odmastovat atd.
A stejne se to porad opakuje.
Je to asi jednoznacne moje chyba, prehnal jsem to ...
Bral bych radeji tu namrazu ...
Pokud mas ale pouze tento problem tak je to jeste OK.
Ja jsem na palubni desku intenzivne pouzival prostredek na osetreni Armor All Protectant. Je to takove bile "mleko", vynikajici na osetreni plastu - ale ne na palubni desku - nebo pouze ve velmi malem mnozstvi. Tento prostredek se vsakne do plastu a udrzuje ho v dobrem stavu ALE...
Ja jsem to asi prehnal a ted v zime se mi to "odparuje" a usazuje se to ve velmi tenke vrstve na celnim skle a vytvari mastnou VELMI tezko odsranitelnou vrstvu. Cili nezbyva nez sklo odmastovat, odmastovat atd.
A stejne se to porad opakuje.
Je to asi jednoznacne moje chyba, prehnal jsem to ...
Bral bych radeji tu namrazu ...
Vasek
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamrzanie okna
to neres ta vlhkost se tam vysrazi a zmrznefeldino píše:Mam punto 96 a stava sa mi dost casto ked necham auto vonku, tak mi zamrzne okno znutra. Stava sa to este niekomu? Da sa to neako odstranit? Je to dost neprijemne, auto mam vnutri suche tak vlhkostou to asi nebude.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: feldino
v aute je vlhko...me to nekdy udela obcas ja to neresim zase tak casto to nemam.feldino píše:Vnutorny okruh nikdy nemam pusteny, vzdy taham vzduch z vonku.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: HELP - Zamrzanie okna zvnutra
mne sa to stavalo na 126 p 650E ale len pri teplotach pod -10.Tak som musel skrabat aj z vnutra. Ale Punto je ina liga.feldino píše:Mam punto 96 a stava sa mi dost casto ked necham auto vonku, tak mi zamrzne okno znutra. Stava sa to este niekomu? Da sa to neako odstranit? Je to dost neprijemne, auto mam vnutri suche tak vlhkostou to asi nebude.
Skoda Garde--> Fiat Punto 55S--->Fiat Brava 1,2 16v Sx---> Fiat STILO 1,6 16v
Buduce auto:Lancia Delta III
Buduce auto:Lancia Delta III
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: feldino
a topi ti to topeni me to zamrzalo zevnitr kdyz jsem mel termostat stale otevreny..netopilo to a ze zacatku jsem jel na vnitrni okruh az po zah. jsem dal venkovni ale stejne to netopilo a pravidelne to zamrzalo a ono taky zalezi na pocasi....ale normalne to delat nema pouze obcasfeldino píše:Vnutorny okruh nikdy nemam pusteny, vzdy taham vzduch z vonku.
tohle se mi stavalo u favorita (mi zamrzlo cely predni sklo zevnitr ;p) .. a to prave kdyz sem mel dole nahamptano od bot snih ... tak jak bylo v aute po vystoupeni jeste teplo, tak se to tam rozmrazilo a pak se to odparovalo a udelalo to rozhodne kraaasny vlhky klima
sklo brzo vychladlo, prekrocilo rosny bod .. a tradaaa ..
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jojo to takypxcz píše:tohle se mi stavalo u favorita (mi zamrzlo cely predni sklo zevnitr ;p) .. a to prave kdyz sem mel dole nahamptano od bot snih ... tak jak bylo v aute po vystoupeni jeste teplo, tak se to tam rozmrazilo a pak se to odparovalo a udelalo to rozhodne kraaasny vlhky klima