Svetlá

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Palof
Začátečník

Svetlá

Příspěvek od Palof »

Ahojte. Nevie mi niekto poradiť? Nefunguje mi elektronické nastavenie zdvihu predných svetiel. Keď točím tým koliečkom, čo je na palubovke, tak sa nič nedeje. Díky.
Zdravím všetkých. Čaute. Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Palof dne 08 led 2008, 21:54, celkem upraveno 3 x.
Reklama

bigben.m
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od bigben.m »

asi bych zkusil u ovládání odpojit konektor a měřákem zkusil jestli při pohybu štelovacím kolečkem se objeví napětí a pokud ne , tak holt do přístrojová desky k řídícímu obvodu
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

Mám zřejmě úplně odlišný problém.Nastavování světel mě sice jde,ale jaksi svítí úplně dolů,takže když jedu lesem,světla osvítí tak 4 metry před autem a to uznejte při jízdě je opravdu nebezpečně málo..Nechápu,jak mohlo auto projít tech.prohlídkou při přihlašování prodávající firmou.Prostě s autem nikdo nikde nebyl.. :twisted: !!Auto mám teprve týden,takže zjišťuji nedostatky.
hrosak
Začátečník

To je normální

Příspěvek od hrosak »

To s těmi světly je bohužel problém Palia. Svítí málo a intenzivní paprsek je dlouhý tak 6 metrů. Zkus vyměnit žárovky za Osram Silverstar, které mají 50 procent svítivosti navíc ale jinak se s tím moc dělat nedá
Palio 1,2
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

Tak jsem mrkl na ten Tvůj tip na žárovky a udělám výměnu,pač to světelné pole je opravdu zoufalé...díky. Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Palio“