Ufo na předním okně

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Kubasek
Fiaťák

Ufo na předním okně

Příspěvek od Kubasek »

Zdravím majitele Páliátka.
Tak jsme si dneska s drahou polovičkou odvezli naše Pálio,které bylo dovezeno z Itálie.Jedná se o motor 1.6,16V 100koník r.v.1998.Nadšeně jsem vplul do sedačky a dychtivě vše osahával.Přítelkyně se zjevně zaměřila na jinou oblast a zkoumala,jak je velká přihrátka,jak je velké místo na kapesníčky ve dveřích atd.Já zase nastavoval sedačku,koukal na osvětlení palubky a upravoval řídíci prvky.Co vám budu povídat...nádhera.Hrozně jsem toto autí chtěl a první dojmy z jízdy jsou velmi překvapivé.Silnější motor je opravdu poznat a malé brnknutí pedálu je poznat.Proč ale toto píšu.Všiml jsem si,že na předním skle vpravo dole u spolujezdce je přilepená nějaká kulatá sonda ve velikosti padesátikoruny,která je plastová a trčí z ní kábl do palubky.Je poznat prosvítání červeného světla ze senzoru.Nedokázali nám vysvětlit,co to tam má za význam.Dálkové ovládání u toho nebylo,tak opravdu netuším význam....Nemohl by mě někdo vysvětlit,co tato věc má za význam?
Ps:Alarm toto auto nemá...
Díky Kubásek
Reklama

stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

jestli to nebude vesmirna sonda :lol: :lol:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
bigben.m
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od bigben.m »

a co takhle pzůstatek antény na mobil-kapacitní vazba přes sklo a zvenku na přísavce camprdlík?
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

Tak ohledně mobilu by to jako jedna z variant být mohla.Koukal jsem na palubku,pač by tam byl pozůstatek třeba dírek od šroubu z držáků na mobil...Prostě nic!! Co takhle nějaký druh antény na rádio?Ve výbavě rádio bylo,ale na místě antény na střeše je otvor opatřen originální zátkou.Chtěl bych to zjistit a proto příště pořídím foto... :idea:
paliodan
Fiaťák

Příspěvek od paliodan »

má to nějaké neoriginální dálkové ovládání??tak si všimni kdy ta dioda problikává
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

:shock: Ovládání u toho nebylo,prostě jen dva klíčky a víc nic.Kluci,obávám se,že to může být jen laciná napodobenina nějaké oblbovačky pro okolí.Nebliká to a to červené světlo prosvítá jen mezi spoji toho verglu.Je to prostě kulatá věc,která je ze dvouch dílu k sobě spojených.To vše je přilepený v rohu předního skla u spolujezdce.Zítra pošlu foto..Taky se chci optat,jakou funkci by plnilo zabezpečení pedálů?Na bočních sklech máme bezpečnostní nálepku,která znázorňuje obrázek ..STOP..a pod tím je znázorněn obrázek pedálů. Dík Kubásek
vavo
Fiaťák

Příspěvek od vavo »

vsak chod podla kabla od ufa, snad nieco najdes :twisted:
Palio Weekend, 1.2, 75k - minulost :) => Peugeot 307 1.6
Punto II, 1.2, 44 kW
Kubasek
Fiaťák

Příspěvek od Kubasek »

Vysvětlení...
Měnil jsem dnes původní rádio za novější s cd.Vytažení probjehlo v normě i s konektorem na anténou.V místě uložení rádia byl i jeden drát,který jsem nedokázal nikam přpojit.Pokusil jsem zatáhnout kabl,který vedl spolu s drátkem od antény do rádia po chvilkách bojů jsem zpozoroval pohyb drátku z ufa pravo dole u předního skla.Po zprovoznění rádia přestalo ufo svítit,ale signál byl čistý....
Závěr...
Ufo je druh antény,která se lepí uvnitř auta.Konektor je zhodný s konektorem na dopojení s rádiem a kabl bílé barvy slouží asi jen ke svícení světla.Tím pádem nemusím řešit kupování střešní antény.

Díky těm,kteří i když nevěděli,tak se aspon pokusili pomoci tipem...K.
Odpovědět

Zpět na „Palio“