mno tak pocitam 4tis kdyz dobre, 4a pul kdyz nedobre -posle to draho.Vencapunto píše:A jaká by byla cena i s pošovnym do ČR?
TUNING - Čirá optika světel / přední zadní
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takže světla nejsou a nikdo neví kdy budou.Chjo Ale nějak se mi začínaj líbit i ty co má Dohy a Půlka,tak uvidim.Když budou dostupný tak vemu ty a je to.Děkuji moc Katy za snahu,ale přece jenom kdyby se s nima něco stalo,tak v německu je budu reklamovat těžko.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Venca: a co chcromový s dvěma kroužkama???
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Já si pravděpodobně pořídím tyto:
Jenže zrovna taky nejsou nikde skladem Co by mě zajímalo tak je zda svítí líp než originál nebo stejně-chci si dát xenony, protože v šeru není s původníma skoro nic vidět
Tyto jako "klasika" sem nedávno viděl v Globusu na 3dv a neseděly tak o 1,5cm mezi vrchem a kapotou - tak nevim zda se musí udělat mračítka nebo to bylo tím, že to byl 3dv...
Jenže zrovna taky nejsou nikde skladem Co by mě zajímalo tak je zda svítí líp než originál nebo stejně-chci si dát xenony, protože v šeru není s původníma skoro nic vidět
Tyto jako "klasika" sem nedávno viděl v Globusu na 3dv a neseděly tak o 1,5cm mezi vrchem a kapotou - tak nevim zda se musí udělat mračítka nebo to bylo tím, že to byl 3dv...
Fiat Punto MK1 1.2i 75 ELX
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mno jo, ja zatim no problemo.... a kdyz u nas nejsou a v nemecku jo tak je skoda je nemit . ale je to na tobe.Vencapunto píše:Takže světla nejsou a nikdo neví kdy budou.Chjo Ale nějak se mi začínaj líbit i ty co má Dohy a Půlka,tak uvidim.Když budou dostupný tak vemu ty a je to.Děkuji moc Katy za snahu,ale přece jenom kdyby se s nima něco stalo,tak v německu je budu reklamovat těžko.
btw: a kam si myslis ze to posila ta firma prip.reklamovat ?;)
Jinak ty svetla co ma Dohy a pulka tam jsou taky , o 20euro drazsi. postovne stejne.
To uz tady bylo i v lete - ze ciraky nebyly u nas skladem,... vidim ze je to tady zase. mno jo, zlaty ebay.
Naposledy upravil(a) Katy dne 12 pro 2007, 10:54, celkem upraveno 2 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
je to tak, je tam takove mezera !!!! takze se nabizi pak mraceni kapoty... anebo levnejsi varianta mracitka.jamir píše:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Jaký máš na mysli? A nebulVencapunto píše:Hmmmm a sem zase na začátku.Další názory na světla a všechny že ty z ebaye sou hezčí.Už z toho ani nespim.
Má nědko tady negativní zkušenosti s ebayem???Prosím prosím poraďte
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: