El.schéma
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
El.schéma
Je tu niekto kto by mal aspoň zoscanované el. schémy na Multiplu. Konkrétne by som potreboval rozloženie relé na doske, ale najlepšie celú. Mám problém so sklápaním zrkadiel. Funguje mi to len občas. Na tlačítko nereagujú takmer vôbec. Niekedy sa zrazu spustí zrkadlo samo keď ho ručne sklopím a zapnem kľúč. Vôbec neviem kde hľadať chybu. Všetko sa zdá byť v poriadku.
2001, 1.9 JTD 81 kW
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, zapomeň na schéma - na 90% máš (jako já) v háji doběhové kontakty přímo v zrcátkách. Problém je, že zrcátko se dá rozebrat jedině po zničení spodního (nepohyblivého) skla - je pod ním šroubek.
U řidiče se mi sice sklápí, ale neotevře se - vyřešil jsem to tak, že rozpojovacím tlačítkem odpojím na chviličku kostru do zrcátka po tom, co stropním spínači navolím "otevření".
Sehnat tak levně spodní skla zrcátek....
U řidiče se mi sice sklápí, ale neotevře se - vyřešil jsem to tak, že rozpojovacím tlačítkem odpojím na chviličku kostru do zrcátka po tom, co stropním spínači navolím "otevření".
Sehnat tak levně spodní skla zrcátek....
MULTIPLA 1,9 JTD 110/81kW, 2001
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
elektrické schema MULTIPLA JTD (12/2003)
Je někde v té servisní příručce FIAT2002.nrg schema el.instalace? Potřeboval bych vědět, kde se najde vodič z alternátoru, který dodává napětí do palubní sítě po nastartování.
-
- Začátečník
-
- Začátečník
El. schéma a ostatní
Ty obrázky jsou z cd MULTIPLA FIAT - Manuale di assistenza tecnica.Je tam všechno.Postupy oprav,momenty dotažení,diagnostika závad,schémata atd.Uvolním rád k užití, ale nevím jak.CD-éčko má 440MB
vivat MULINA !!
Re: elektrické schema MULTIPLA JTD (12/2003)
Zdarec,chtěl bych se prosím zeptat jak se ti podařila instalace,mám 7 windows a nemůžu to rozjet,vždy se hryzne kompl.anonyme píše:Je někde v té servisní příručce FIAT2002.nrg schema el.instalace? Potřeboval bych vědět, kde se najde vodič z alternátoru, který dodává napětí do palubní sítě po nastartování.
Děkuji za info Ivo
Re: El.schéma
Já to provozoval na XP. Ve W7 neznám.