MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - Producer
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
doplnění
Tak tedy zdravím ještě jednou.
Chcete vědět něco bližšího, tak tedy - jedná se o 1,2 8V, r.v. 2001, verze ELX. Jediné, co mi tam schází je klima ale to se dá nějak vydržet. Mám ho přes 3 roky a jsem s ním maximálně spokojený. Krom výměny oleje a jiných maličkostí jsem na to nemusel šahat. Loni jsem vyměnil prostřední a koncový díl výfuku. Najezdil jsem s ním přes 60tkm... Kola jsou Alutec 15´, pneu KUMHO 195/50 R 15.
Kdyby chtěl někdo ještě něco vědět, ať napíše, klidně se podělím dále!
Chcete vědět něco bližšího, tak tedy - jedná se o 1,2 8V, r.v. 2001, verze ELX. Jediné, co mi tam schází je klima ale to se dá nějak vydržet. Mám ho přes 3 roky a jsem s ním maximálně spokojený. Krom výměny oleje a jiných maličkostí jsem na to nemusel šahat. Loni jsem vyměnil prostřední a koncový díl výfuku. Najezdil jsem s ním přes 60tkm... Kola jsou Alutec 15´, pneu KUMHO 195/50 R 15.
Kdyby chtěl někdo ještě něco vědět, ať napíše, klidně se podělím dále!
Ahoj,mas to moooooc pekny,jak mas siroky rafek? Ostrava to jsme kousek od sebe.Ty skla jsou supr,taky mi posli ten kontakt a cenovku dikes
1,2 8v 2000 moje vozidlo http://www.puntotuning.eu/fans/082-kozel/
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty tmavý okna fakt na tu zelenou perfektně seděj.
Jo kola jsou taky OK.
Konečně někdo kdo tam má větší pneumatiky jak 185.
Máš tam ůplně ten samý rozměr pneumatik jak já.
Můžeš všem říct že je tento rozměr v pohodě nebo u tebe néé
Jo kola jsou taky OK.
Konečně někdo kdo tam má větší pneumatiky jak 185.
Máš tam ůplně ten samý rozměr pneumatik jak já.
Můžeš všem říct že je tento rozměr v pohodě nebo u tebe néé
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim a chvalim autiii a kola, hehe, tchan je ma v 16" na Mazde 6 a koukam slusi i Puntu .
Me tak napada, kdyz se tu rozrustaji Ostravaci, co takhle udelat ten srazek vetsi, az dojede Fandak a Arrow?
Me tak napada, kdyz se tu rozrustaji Ostravaci, co takhle udelat ten srazek vetsi, az dojede Fandak a Arrow?
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88