HELP - roztopeny konektor na ziarovke reflektora
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ten co som kupil ja, je uplne taky isty ako ten original... Na tom nema byt co inaksie. Proste bud to pasuje na H7 alebo nie A mozno je tento co som kupil aj lepsi ako original - pliesky v nom posobia masivnejsie, mozno vydrzi ovela dlhsie.Arrow79 píše:Gratulujem Ja som dnes opat pozeral konektor, musim to nejak vymenit tiez.. idealne by bolo zohnat original konektor..
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Sak ok, ale naco? Co tam chces davat 100W ziarovky? Aj tak keby sa ta ziarovka tak velmi hriala ze sa od nej az ten konektor roztopi, tak roztopis aj celu parabolu reflektora.Arrow79 píše:Mno robia sa aj keramicke... a tie su teda
Ja myslim, ze ta moja zhorela skor od velkeho prechodoveho odporu, sa to zacalo hriat priamo na konektore.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Po 100W žárovkách se mě konektory taky rozpadly a drátky asi v délce 7 cm ztvrdly...no, světla jsem povolil trochu vysunul, abych se ke konektorům lépe dostal. Oddělal jsem oba zadní kryty a ztvrdlé dráty uštípnul. Sehnal jsem kvalitnější dráty cca 10cm a napojil je na ty staré pomocí mini šroubovacích elektro svorek. (kdysi "čokoláda" se tomu říkalo )Před tím jsem ještě na konce nových drátů nalisoval klasické izolované ploché autokonektory. Trochu jsem je v kleštích zmáčknul a nasadil na kontakty žárovky. Pasují přesně. Teď se 100W žárovky dají použít bez problémů. Ale já už instaloval xenony a to je jiné téma...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...