Kdyby chtěl někdo díly na 1.7TD motoru
Moderátor: peta.smolik
Kdyby chtěl někdo díly na 1.7TD motoru
Tak tady mám rozebranej motor který lehce klepal ale normálně jezdil,je špatné pouzdro na ojnici v oku u pístu,jinak vše ok,turbo,klima,hlava,blok čerpadlo,servo.
Klidně mi cinkněte 603217997 třeba Vám to ještě poslouží
Klidně mi cinkněte 603217997 třeba Vám to ještě poslouží
- Reklama
ještě auto mám-můžeš kouknout na sauto je bleděmodrý za 65,není moc umytý ale asi to šoupnu do bazaru.teď mám obě svá auta pod sněhem,na silvestra jsem kůli návštěvám vytahl auta na dvůr a je na nich namrzlý sníh a umývat to v mrazu nebudu.a stejně počítám , že zjara nafta zlevní/až s tím pitomí amíci přestanou topit/ a zájem zase bude.ale čím dřív tím líp.benzín 1,2 je slušnej motor-je pružnější jak ten nafťák.jo to sem asi nepsal , že mám 1,2 benzín-a že zas palio? no přece vám nedám vale
Já taky nestáčím nechal jsem tam 150tis poctivejch,aspoň kupující bude vědět co kdy dělat.
Ale znáš to pak se to prodává tíž než auto několikrát stočené s nájezdem 300-400 tis,protože když porovnám netknutý intrieér u toho mého a auta co mají 80tis tak jsou pěkně zhuntovaný a bazarník mi naznačuje abych s tím něco provedl nebo že to neprodá,a to jsou vyměněny všechny náplně rozvody filtry,destičky kotouče vstřiky,no pak se nedivím že jsou lidi v pořadech jako na vlastní oči a u mého se jim zdá poctivých 150tis moc,kdo chce kam ať si tam jde.
jinak jsem pro některé zákazníky točil,jde to velmi snadno když rozebereš ten tachometr ihned to pochopíš ale o tom si spíš písnem na mejlu d1@wo.cz pokud to chceš řešit.
Ale znáš to pak se to prodává tíž než auto několikrát stočené s nájezdem 300-400 tis,protože když porovnám netknutý intrieér u toho mého a auta co mají 80tis tak jsou pěkně zhuntovaný a bazarník mi naznačuje abych s tím něco provedl nebo že to neprodá,a to jsou vyměněny všechny náplně rozvody filtry,destičky kotouče vstřiky,no pak se nedivím že jsou lidi v pořadech jako na vlastní oči a u mého se jim zdá poctivých 150tis moc,kdo chce kam ať si tam jde.
jinak jsem pro některé zákazníky točil,jde to velmi snadno když rozebereš ten tachometr ihned to pochopíš ale o tom si spíš písnem na mejlu d1@wo.cz pokud to chceš řešit.