MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Marty 3D
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo zkušenost s těma sajrajtama do pneumatik když píchnete? Pořád mi utíka pneuška, myslel jsem že je píchlá, ale v opravě tvrdí, že není. Tak nevim, jestli není nějaká řidká. Že bych to tam fouknul. Vzorek má slušnej, tak ji nechci měnit. Dík
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- Reklama
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zdar jak sviň..mám ji taky prasklou..za boxem v tom pružnym ohybu..
Koukám po vrakáčích, ale motorový díly na 16v nikde nejsou..takže pak jedině zkusit Autokelly nebo přímo nějaký prodejce iatlian dílů
Koukám po vrakáčích, ale motorový díly na 16v nikde nejsou..takže pak jedině zkusit Autokelly nebo přímo nějaký prodejce iatlian dílů
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Zdar. No přesně tam ji mam taky prdlou. Rozeslal jsem par mejlů, zatim ji nikde nemajCassius píše:Zdar jak sviň..mám ji taky prasklou..za boxem v tom pružnym ohybu..
Vždycky to něčim omotam, ale to je vždycky jen na chvili...
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já to lepil vteřinovym lepidlem a docela mi to drželo dlouho..ale to je prostě jen provizorium a kor teď v zimě, když jsou hodně studený starty, tak se motor víc chvěje než se zahřeje, takže to moc nevydrží..marty3d píše:Zdar. No přesně tam ji mam taky prdlou. Rozeslal jsem par mejlů, zatim ji nikde nemaj
Dám Ti vědět kdybych ji sehnal
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Jásný, já tobě kdyžtak takyCassius píše:Já to lepil vteřinovym lepidlem a docela mi to drželo dlouho..ale to je prostě jen provizorium a kor teď v zimě, když jsou hodně studený starty, tak se motor víc chvěje než se zahřeje, takže to moc nevydrží..marty3d píše:Zdar. No přesně tam ji mam taky prdlou. Rozeslal jsem par mejlů, zatim ji nikde nemaj
Dám Ti vědět kdybych ji sehnal
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně pohoda. Motor už má zas normální zvuk, už není otrava s ním jezdit. Cca měsíc ježdění na jinej benzin a auto se srovnalo. Takže takmarty3d píše:U nás mechanik mi řikal, že mam zkusit projet nádrž shellVpower racing - že je to dobrej benzin a má i čistící schopnost, že by to cvakání mohlo odstranit. Když ne, tak koukne na hydroštely...fakt nevim
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
pěkná decentka
www.audioland.cz - autohifi, autorádia, reproduktory, zesilovače a mnoho dalšího pro Vaše auto!