MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Hádejte co si pan BOSS právě vydražil?
http://www.aukro.cz/item267368634_ochra ... lunci.html
http://www.aukro.cz/item267368634_ochra ... lunci.html
Tady jsou nějaky pofiderni fotky Abusackovýho a mojeho puntíka Jinak jsem se pokoušel lepit ty folie a jak je to zadní sklo vypouklý, tak to teda není moc příjemný to lepeni...Naštěstí mám ještě jeden pokus...
A tady abyste neřekli nějaky novinky ohledně myho auta....
Jak jsem psal kdesi, že mam ty předni kola odkloněny do negativu, tak to je prej zpusobeny tim, že jsem dal kratsi pera. ok to beru, ale proč mam levy kolo odkloněny vic než pravy? udajně by to mohlo byt tim, že mam nějakou vymrdanou těhlicu nebo co... Tak nevim, asi budu zase sypat prašule do auta... Co myslíte vy?
Jo a ještě mám na autě nalepeny tohleto
Neni to zadarmo, nebojte:-D A tohle je konečně pořadna fotka s novym podvozkem
A tady abyste neřekli nějaky novinky ohledně myho auta....
Jak jsem psal kdesi, že mam ty předni kola odkloněny do negativu, tak to je prej zpusobeny tim, že jsem dal kratsi pera. ok to beru, ale proč mam levy kolo odkloněny vic než pravy? udajně by to mohlo byt tim, že mam nějakou vymrdanou těhlicu nebo co... Tak nevim, asi budu zase sypat prašule do auta... Co myslíte vy?
Jo a ještě mám na autě nalepeny tohleto
Neni to zadarmo, nebojte:-D A tohle je konečně pořadna fotka s novym podvozkem
Psal jsem všem firmám z PV a okolí, jestli nechcou reklamní plochu na autě a vyšlo to Toš co no... Dobrý tři kila za měsic. Lepší jak drátem do oka Btw co ten pátek? dojedeš teda?Hannibal píše:Tyjo, trošku mi s tím Rubi připomínáš Rabbita s AutoZdarma nebo co to měl za ptákovinu...ale u toho Rubi snad není taková šance, že zkrachuje:D Jaxes k tomu dostal,co?
Odklon kol...nebylo to auto bouchlý na předek? Někdy to dělaj špatně napasovaný blatníky a pak se zdá že je to kolo jakoby víc nahnutý, ale je to jen optickej klam. Vem si olovnici a na rovině si ty kola orientačně přeměř. Když se ti to nebude zdát tak zajeď do servisu na geometrii.
Špatná těhlice - to je vyjímečná závada. Spíš ohnutej tlumič nebo horní uložení do podběhu.
Špatná těhlice - to je vyjímečná závada. Spíš ohnutej tlumič nebo horní uložení do podběhu.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
O tom blatniku už jsem taky slyšel. No tlimiče mam asi tak ani ne měsic nový, tak nevim no... Bouchlý to bylo na zadek, o předku nic nevim:)Pun-to píše:Odklon kol...nebylo to auto bouchlý na předek? Někdy to dělaj špatně napasovaný blatníky a pak se zdá že je to kolo jakoby víc nahnutý, ale je to jen optickej klam. Vem si olovnici a na rovině si ty kola orientačně přeměř. Když se ti to nebude zdát tak zajeď do servisu na geometrii.
Dojet dojedu určitě, ale zatím to vypadá, že služební Ochcávkou a navíc dopoledne, což je na kokot...JohnnyBOSS píše:Psal jsem všem firmám z PV a okolí, jestli nechcou reklamní plochu na autě a vyšlo to Toš co no... Dobrý tři kila za měsic. Lepší jak drátem do oka Btw co ten pátek? dojedeš teda?Hannibal píše:Tyjo, trošku mi s tím Rubi připomínáš Rabbita s AutoZdarma nebo co to měl za ptákovinu...ale u toho Rubi snad není taková šance, že zkrachuje:D Jaxes k tomu dostal,co?
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Tak to dopoledne je snad ještě horší než ta Ochcávka Páč budu ve škole a Abus v práci...Hannibal píše:Dojet dojedu určitě, ale zatím to vypadá, že služební Ochcávkou a navíc dopoledne, což je na kokot...JohnnyBOSS píše:Psal jsem všem firmám z PV a okolí, jestli nechcou reklamní plochu na autě a vyšlo to Toš co no... Dobrý tři kila za měsic. Lepší jak drátem do oka Btw co ten pátek? dojedeš teda?Hannibal píše:Tyjo, trošku mi s tím Rubi připomínáš Rabbita s AutoZdarma nebo co to měl za ptákovinu...ale u toho Rubi snad není taková šance, že zkrachuje:D Jaxes k tomu dostal,co?