A co treba karbonovou folii na tu kapotu ta by mozna taky vypadala dobre ale ta cerna se me taky liby zalezi na tom co se liby predevsim tobe o tom je tuning ze si auto udelas podle svich predstav takze bys mel spolihat predevsim na sebe co chces ty,kazdymu se liby neco jinyho
Me osobne se karbon taky nelibi ale tu cernou by sis mohl nechat namichat do nejake perleti.Pak treba ty cerny kola a delat to do cerna no sedacky uz cerny mas
tak to ja jsem premyslel o premraceni a potazeni karbonovou foliicerna je proste obyc. kdyz uz ta namichat jak rika ondra s nejakyma trpitkama nebo perleti
ultraknyst píše:tak to ja jsem premyslel o premraceni a potazeni karbonovou foliicerna je proste obyc. kdyz uz ta namichat jak rika ondra s nejakyma trpitkama nebo perleti
to víš že to nenatřu jen černou základovkou a hotovo
imitaci karbonu bych nedaval.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
ultraknyst píše:tak to ja jsem premyslel o premraceni a potazeni karbonovou foliicerna je proste obyc. kdyz uz ta namichat jak rika ondra s nejakyma trpitkama nebo perleti
to víš že to nenatřu jen černou základovkou a hotovo
imitaci karbonu bych nedaval.
zakladovka na plech nebo zelezo ta hneda matna by byla luxus, nebo takovej ten nemeckej soucasnej styl, obrousit a nechat zreznout, to neni spatny