HELP - Vrzající sedadlo
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
HELP - Vrzající sedadlo
Nevíte někdo,jak odstranit vrzání sedadla na Puntu II.Mám boční airbagy.Nevím,kde to promazat,abych neměl problém s těmi airbegy.Díky za radu.
- Reklama
To by mohlo byt zamkem operaku. Po odklopeni operadla zkus promazat...petoXXX1 píše:nazdar,mne zase vrzga zadne sedadlo na vodicovej strane,Mate niekto skusenost ako odstranit to vrzanie?myslim ze to bude opotrebenim materialu ,ale nee som isty
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
-
- Znalec
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A na čem budu sedět? Na rybářské stoličce? Viděl jsem jedno video, kde slečna seděla na řadičce, ale byla zádama k čelnímu sklu, takže se asi řídit nepokoušela...Ikdyž řadit jí šlostifmajstrABARTH píše:JJ presne tak nebo tu sedacku vyndatJohnnyBOSS píše:mě taky vrže sedadlo řidiče na to pomáhá víc točit motor, nebo zesílit rádio
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No na co ty nemyslíš Tak třeba couvala. Nepotřebovala potom vidět dopředuJohnnyBOSS píše:A na čem budu sedět? Na rybářské stoličce? Viděl jsem jedno video, kde slečna seděla na řadičce, ale byla zádama k čelnímu sklu, takže se asi řídit nepokoušela...Ikdyž řadit jí šlostifmajstrABARTH píše:JJ presne tak nebo tu sedacku vyndatJohnnyBOSS píše: mě taky vrže sedadlo řidiče na to pomáhá víc točit motor, nebo zesílit rádio
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec