HELP - nefungují přední mlhovky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
na co relátkovou skříňku... já tom mám omotaný už nějakou spuchřelou izolačkou a zarvaný k baterce aji s pojistkou. Sice to teď nefunguje, ale to se pořeší v sobotu. Pokud si to necháš někde stejně dodělat, tak ti to nechají u baterky. Páč tam jsou všechny káblíky od světel nejblíž. No a co se týče toho tlačítkovýho panelu, tak zkus nějaké vrakáč. Doporučuju Maxi vrakovistě v Holubicích (kousek od Brna směr na Slavkov u Brna). Teď jsem si tam nakoupil pár věciček a ceny hází prodavač tak od oka
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- Reklama
abusacek píše:na co relátkovou skříňku... já tom mám omotaný už nějakou spuchřelou izolačkou a zarvaný k baterce aji s pojistkou. Sice to teď nefunguje, ale to se pořeší v sobotu. Pokud si to necháš někde stejně dodělat, tak ti to nechají u baterky. Páč tam jsou všechny káblíky od světel nejblíž. No a co se týče toho tlačítkovýho panelu, tak zkus nějaké vrakáč. Doporučuju Maxi vrakovistě v Holubicích (kousek od Brna směr na Slavkov u Brna). Teď jsem si tam nakoupil pár věciček a ceny hází prodavač tak od oka
likom: no ja mam origo kabelaz jen chybi vypinač a propojeni v relatkove skrince v pojiskove nevim tam jsem se nedival
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě z toho mrdne. Dneska sem vytáhl baterku, odmontoval ten plechovej bazmegt co na něm ta beterka je a prd. Normálka to co sem myslel že je relé a pojistka je nějakej plastovej úchyt na káble co vedou dál pod baterkou. Tož už nevím. Sem rozhodlej že to zapojení co je k mlhovkám rozstříhám, koupím relé a nějakej ten protikus na pojistku a udělám to komplet znova. Jakej doporučujete kábl a jak nejlíp zaizolovat to co ustřihnu Nechcu hořet
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Už si připravuješ hasičák
Kable zaizoluj normálka nějakou lepící páskou nej. elektrikářskou takovou natahovací a když to chceš mýt špíglnígl tak to zamaš silikonem a nasad na ten kablík trochu větší bužírku nebo hadičku z jedným koncem zatavenou.
Kable zaizoluj normálka nějakou lepící páskou nej. elektrikářskou takovou natahovací a když to chceš mýt špíglnígl tak to zamaš silikonem a nasad na ten kablík trochu větší bužírku nebo hadičku z jedným koncem zatavenou.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996