HELP - Nejde naštartovať po nehodě
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
HELP - Nejde naštartovať po nehodě
Zdravim.
Pred časom som si kupil Fiat Punto.Avšak mal som smolu a po jednom dni vlastnictva som mal autonehodu,ktorú som však nezavinil škoda bola fatalna ale poistovna ju z velkej mieri zaplatila.Poistovna vyhlasila moje auto za totalku.Avšak mne to nedalo a dal som sa do oprav.Vymenil som kapotu chladic predne nosniky obydva blatniky svetla proste cely predok auta.Vela ludi mi hovorilo ze sa to nebude dat spravit ale auto uz stoji a vypada k svetu.Nastal vsak problem s ktorym si neviem dat rady a preto sa obraciam na toto forum.
Vsetko mam nahodene chyba mi len ventilator na chladič a lamda sonda inak je vsetko ako ma byt no aj napriek tomu sa auto neda nastartovat.Kontrolky svietia ako maju vsetko funguje len akosi nie a nie chytit.Napadlo ma ci pri tej buracke sa nemohla nejako zablokovat riadiaca jednotka ale to su len moje dohady.
Tak ako niekto vie co v tom moze byt za radu budem vdacny.
Pred časom som si kupil Fiat Punto.Avšak mal som smolu a po jednom dni vlastnictva som mal autonehodu,ktorú som však nezavinil škoda bola fatalna ale poistovna ju z velkej mieri zaplatila.Poistovna vyhlasila moje auto za totalku.Avšak mne to nedalo a dal som sa do oprav.Vymenil som kapotu chladic predne nosniky obydva blatniky svetla proste cely predok auta.Vela ludi mi hovorilo ze sa to nebude dat spravit ale auto uz stoji a vypada k svetu.Nastal vsak problem s ktorym si neviem dat rady a preto sa obraciam na toto forum.
Vsetko mam nahodene chyba mi len ventilator na chladič a lamda sonda inak je vsetko ako ma byt no aj napriek tomu sa auto neda nastartovat.Kontrolky svietia ako maju vsetko funguje len akosi nie a nie chytit.Napadlo ma ci pri tej buracke sa nemohla nejako zablokovat riadiaca jednotka ale to su len moje dohady.
Tak ako niekto vie co v tom moze byt za radu budem vdacny.
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim.
Zkus napsat detalnejsi popis auta co je to za verzi atd.
Dale co se tyka ridici jednotky tak si to nemyslim dale co to presne dela pri startovani?
pokud ti funguje tak jak ma starter tak dale benzinovy cerpadlo ktery ti nemusi dodavat benal z nadrze, ale hlavne ta Lambda sonda kterou tam nemas to by dle me moh bejt problem.
Zkus napsat detalnejsi popis auta co je to za verzi atd.
Dale co se tyka ridici jednotky tak si to nemyslim dale co to presne dela pri startovani?
pokud ti funguje tak jak ma starter tak dale benzinovy cerpadlo ktery ti nemusi dodavat benal z nadrze, ale hlavne ta Lambda sonda kterou tam nemas to by dle me moh bejt problem.
Život je jako žebřík do kurníku - krátkej a posranej...
-
- Začátečník
HELP-Nejde naštartovať
Ide o Fiat Punto r.v 1995 obsah motora 1,1 55S
A pri startovani toci skvele len proste chyba naznak chytenia iba toci a toci
A pri startovani toci skvele len proste chyba naznak chytenia iba toci a toci
Pokud vím ,tak Puntu se po nárazu automatický odpojí palivovej systém(taková malá protipožární ochrana).Znovu ho aktivuješ tak, že zmáčkneš tlačítko.Tvůj model ho má myslím někde pod sedačkou řidiče(nevím to uplně přesně).Akorát nějakej italskej inženýr to nedořešil, takže nekdy bývá problém ho dostatečně zmáčkmout, v tom případě se k němu musíš složitě dostat-demontáž sedačky, kobercu atd...
JuraJ Mk2 1.2 16V
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
FPS (fire prevention system)
Nejsem si jistej jestli se to do punta davalo ale pokud ano tak by jsi to mel videt na nejake kontrolce dle meho.
Jinak Fiat tento system opravdu ma pri nehode odpojuje system privodu paliva a u nekterych modelu i zdroj elektricke energie.
Nejsem si jistej jestli se to do punta davalo ale pokud ano tak by jsi to mel videt na nejake kontrolce dle meho.
Jinak Fiat tento system opravdu ma pri nehode odpojuje system privodu paliva a u nekterych modelu i zdroj elektricke energie.
Život je jako žebřík do kurníku - krátkej a posranej...
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Aj ja si myslim, ze ide o tu protipoziarnu ochranu...Ja ked som raz bural na mojom punte tiez 1.1 55S tak som tiez nemohol nastartovat. Starter tocial ale motor nenaskocil. Staci stlacit ten vypinac kt. neni nijak skryty pod sedackou ale nachadza sa na lavej strane pod packou kde si nastavujes vysku sedacky...Staci ked ho stlacis a malo by to ist
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
1.4 Till the turbo kicks in
-
- Začátečník
HELP-Nejde naštartovať
Chlapi diky.Na problem som uz prisiel.Pri nehode preseklo vrch lamdy sondy koli comu vybilo poistku.Poistku som vymenil no pri startovani som si vsymol ze ju zase vybilo a potom som prisiel na to ze skratuju kable od lamdy sondy tak som to odstranil a hura Punto frciíííí.
Ten vypinac na palivovu sustavu sa nespustil a to je paradox pretože som napalil čelne v sedemdesiatke do octavie takze rana to bola riadna.
Dakujem vám za vase odpovede.
Ten vypinac na palivovu sustavu sa nespustil a to je paradox pretože som napalil čelne v sedemdesiatke do octavie takze rana to bola riadna.
Dakujem vám za vase odpovede.