MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Mevi

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Cassius
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cassius »

Katy píše:Dyt uz jedny mas ne, od Pulky .. ? :lol:
Jj, ale ty mám na léto..v zimě je těma sra*kama na silnicích trápit nebudu 8)
Na zimu mám jen plechy (mimoch. poklice bych si na auto nedal ani za .. ) no a ty origo GT/sporting se mi docela líbí, tak když byla ta příležitost :lol:
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
Reklama

Jill
Fiaťák

Příspěvek od Jill »

Cassius píše:
Jill píše:Jee, a to jsem si myslel, ze jsem byl jen ja v sobotu za debila, kdyz se na me Mevi vysral s kolama .... :?
Tak to si děláš srandu..taky jste měli sraz na Černym Mostě? :P
Na ja, na Cernaku ... jasna vec .... btw. byla zima jak sfina ... chtel ode me vzit 15" kola .... tobe prodat 14" .....

Nic proti neuskutecnenemu obchodu, nemam ale rad, kdyz se dotycny nedostavi, ma vyply telefon, nereaguje ani na dorucene sms ... a to hlavni .... ani se neobtezuje omluvit :evil:
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

to se opravdu nedela... :twisted:
ale je to ftipne... cist to tady od vas :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Cassius
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cassius »

Jill píše:Na ja, na Cernaku ... jasna vec .... btw. byla zima jak sfina ... chtel ode me vzit 15" kola .... tobe prodat 14" .....
Nic proti neuskutecnenemu obchodu, nemam ale rad, kdyz se dotycny nedostavi, ma vyply telefon, nereaguje ani na dorucene sms ... a to hlavni .... ani se neobtezuje omluvit :evil:
Byli jsme domluveni na 11hod. a přesně jako ty..zima jak sviň, vypnutej telefon a žádná omluva :evil: :!:
Nevim teda jaký k tomuhle chování měl důvod, ale napsat aspoň blbou sms nebo na icq, abych se tam nemusel táhnout přes celou Prahu nebo se pak omluvit, by byla slušnost..
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

No co tady čtu tak už je mi docela špatně co se děje. :(
A že dokonce až tak tak to už je síla :shock:
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
Jill
Fiaťák

Příspěvek od Jill »

Cassius píše:
Jill píše:Na ja, na Cernaku ... jasna vec .... btw. byla zima jak sfina ... chtel ode me vzit 15" kola .... tobe prodat 14" .....
Byli jsme domluveni na 11hod. a přesně jako ty..zima jak sviň, vypnutej telefon a žádná omluva :evil: :!:
Nevim teda jaký k tomuhle chování měl důvod, ale napsat aspoň blbou sms nebo na icq, abych se tam nemusel táhnout přes celou Prahu nebo se pak omluvit, by byla slušnost..
Jee, ja s nim byl taky domluveny na 11 .... jsme mohli aspon pokecat my :wink: ....nejvic me vytocilo ze jsem nakladal kola a silene chcalo .... takze jsem se zmokly tahl na cernak .... tam nic ....tahl jsem se z5 a pri vykladani opet kvalitne promokl .... no sobotni dopoledne uplne suprove ... jeho duvody me ani nezajimaji ... omluva pres sms stoji par korun :twisted: .... chovejme se jak lidi, ne jak fracci ...
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Nechteli byste uz toho verejneho lyncovani nechat a pockat si na vyjadreni Meviho? :roll:
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Jill
Fiaťák

Příspěvek od Jill »

majki píše:Nechteli byste uz toho verejneho lyncovani nechat a pockat si na vyjadreni Meviho? :roll:
Cekam od soboty :evil: :wink:
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
Cassius
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cassius »

majki píše:Nechteli byste uz toho verejneho lyncovani nechat a pockat si na vyjadreni Meviho? :roll:
Čekáme od soboty..jak psal Jill..neodpovídá na doručené sms a když se mi objeví online na icq a hned mu píšu, taky žádná odpověď :!:
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
Cassius
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cassius »

Jill píše:Jee, ja s nim byl taky domluveny na 11 .... jsme mohli aspon pokecat my :wink: ....nejvic me vytocilo ze jsem nakladal kola a silene chcalo .... takze jsem se zmokly tahl na cernak .... tam nic ....tahl jsem se z5 a pri vykladani opet kvalitne promokl .... no sobotni dopoledne uplne suprove ... jeho duvody me ani nezajimaji ... omluva pres sms stoji par korun :twisted: .... chovejme se jak lidi, ne jak fracci ...
No to mohli, tak dej vědět až příště pojedeš přes Prahu..pokec kolegů 16v :wink:
Já si tam aspoň párkrát protočil ručku na tom deštíku se sněhem v tom volnym koutě parkoviště..

Mě tak napadá..když jsem stál u Meviho Punta a koukal nasraně na ty kola, který měl pořát ještě na autě (nevim jak mi je chtěl prodat) a řikal si jestli mu mám prokoupnout dveře nebo urvat zrcátko..měl jsem skočit do Bauhausu pro 4 originál nařezaný Bauhaus špalky, posadit mu to na ně, za stěrač dát cedulku s nápisem 4500,- a kola si normálně odvést :twisted: 8)
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

2cassius: dost do ftipna.. :lol:

ale to se preci mezi "kolegy" nedela... i kdyz Mevi se taky nechova serioze, ty bys byl vetsi zvire.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“