Intenzita předních světel na Fiat Uno Logo

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
theredone
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Intenzita předních světel na Fiat Uno Logo

Příspěvek od theredone »

Ahoj,

mám Uno teprve chvíli, v létě bylo vše v pohodě, ovšem teď jsem nucen jezdit čímdál víc za tmy a zjišťuji že to autíčko skoro nesvítí, ostatní auta (hlavně do co jedou za mnou nebo mě předjíždí) svítí snad dvakrát tolik.

Neví někdo jestli můžu tohle nějak vyřešit např. výměnou žárovek za silnější? Jsou nějaké předepsané?

díky za rady!
Reklama

alain1
Začátečník

Příspěvek od alain1 »

Prvně si změř jestli ti do žárovek jde vůbec tolik napětí 12V a víc,ale nechej tu žárovku připojenou.Můžeš mit je vadnou kostru a nebo vadný kontakt na konektoru.A jestli to je OK, tak staré žárovky a nebo vysvícené paraboly.
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Ty paraboly vetsinou vydrzi hodne, na logach je malokdy vyzhavena. Spis bych ty svetla rozebral a poradne vycistil. Na puntu jsem to udelat musel, aby to svitilo. Zevnitr bylo bordela tak za kybl. No a pak si kup zarovky nejaky s + 30% svitivosti a hotovo. Silnejsi wataz bych tam nedaval.

No a samozrejme udelej to, co psal alain. Jeste dodam, ze je dulezity serizeni. Na STK vetsinou daji svetla tak, ze ti sviti metr pred auto :-)
Hustokrutost
theredone
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theredone »

Díky za podněty, já bohužel patřím mezi ty, kteří dokážou maximálně doplnit naftu či vodu do chladiče a do větších akcí se neradi pouštějí, ale tyhle žárovky koupit bych snad svedl. Ostatně mám Haynes, tak je snad i nainstaluju. :P
Odpovědět

Zpět na „Uno“