Elektronika v puntu NEVIM SI RADY
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Elektronika v puntu NEVIM SI RADY
Mam takovy problem, cca za tyden se mi vybije baterka, dnes jsem meril jaky proud tece naprazdno, je to 0,18 A vytahoval jsem postupne vsechny pojistky a nic se nezmenilo, pak jsem vytahl relatka v kastliku dal je zpatky, a vysledek toho vseho je, ze mi u el. stahovani oken nesviti diody na tlacitkach stahovani, v relatku nahlas lupe, ale jenom kdyz stahuju nebo zvedam okenko ridice, kdyz spolujezdcovo tak je relatko ticho, napadlo me, ze by to mohlo byt tim, to moje vybijeni, ze porad visi relatko co je na strane spoluhjezdce, prosim poradte cokoliv budu vdecny, diky moc.
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektronika v puntu NEVIM SI RADY
A nedělá ti to třeba autorádio? Myslím, že tím relátkem na okna to nebude. Po vytáhnutí klíčku nejde do oken šťáva. Spíš to vypadá, že máš autorádio zapojeno přímo a hraje ti i bez klíčku. Já to mám sice taky, ale baterka je v pohodě. Budeš mít už v háji baterku.
Naposledy upravil(a) abusacek dne 04 lis 2007, 19:56, celkem upraveno 1 x.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
me se baterka vybijela, ikdyz jsem radio jeste nemel, takze to bych vyloucil, svetylko v kufru nesviti dival jsem se, a pocitac tim myslis co? jo a odber na multimetru byl nastaveny rozsah do 10 A a ukazovali 0,18 jestli je to 180 mA tak to je fakt hodne.Pun-to píše:S oknama ti neporadím, ale odběr 180mA je hrozně moc. Kouknul bych na rádio a jestli to nebude ono tak počítač. Ještě koukni jestli ti nesvítí světýlko v kufru.
myslis ten co je pripojeny ke konektoru +??? protoze vedou 2 kably, jeden starter a druhy alternator, nevim ktery je ktery.alain1 píše:Zkus odpojit altík ten hrubý plusák co tam vede.U hodně aut to právě vybíjí altík.A jestli jo tak nechat proměřit altík on sice dobíjí,ale když se netočí tak vybijí.
no prave, jak jsem koupil auto uz tam byl alarm odpojeny, nektere draty prerizle a zaizolovane, a jedine co jde tak, ze blika cervena dioda, ale alarm nefunguje, zkousel jsem i rozpojit nejaky konektor co vede od te krabice na klic (asi od alarmu)v motorovem prostoru ale nic se nedeje, je tam jeste jeden svazek co od toho vede takovy hruby, ale ten nejde rozpojit, je spojen na pevno vypada to.dedo.miki píše:Musíš odpájať spotrebiče s elektronikou a uvidíš kedy spadne.Pozor ak máš postupné stmievanie stropného svetla tak to môže pomýliť.Najviac sa stávajú chyby v rádiu a alarme.