no problemo...ale vis jak, ja mam cernyho dablika a barva dela hodne...pink-jackass píše:
Kačík*: Muzes prosim hodit foto svetel na auti?
mno a taji jeste kdyz nesfitej
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
cislo 2 mam taky, ale v cernym.pink-jackass píše:Tak uz asi vim co dostane puntak pod stromek! Jeste nejsem uplne rozhodnutej, ale zatim vede č. 2.
Kačík*: Muzes prosim hodit foto svetel na auti?
Kačík* píše: jestli ze ma 4 konektory je jasne ze ma dvoudilna FK, jako ja. se zapojenim, ale neni zadny vyrazny problem proste si koupis 16konektoru (8samic a 8 samcu) udelas si nekolik barevnych dratku,aby si je pak dobre rozeznal, pak si samo urcis kterej konektor ja na jaky svetla a das to do kupy, prace na 15minut no stress
jasný to byl asi den před Puntokempem,přebývaly jsme tam v Podolsku a pak jsme vyrážely na ten kemp do Štok,kde jsme byly jen Punta,myslela jsem,že se takový pěkný Punto bude taky účastnit,ale nebyl jsipink-jackass píše:JJ byl Projizdel jsem tam a u ty restaurace nebo co to tam je jsi mela auti, tak jsem taky zastavil a okukoval. Mas to pekny!luckyna: nebyl jsi v srpnu v Bernarticích u Písku? já tohle auto už někde viděla
No, vzhledem k tomu, že každé mé poučování bylo odměněno jen nasraným kukučem a mlčením se nabízí spíš varianta č.2, ale nerad bych navždycky jezdil allroademKaty píše:tak budes muset otce poucit jak ma jezdit anebo holt snizeni ozelit a usetrit na neco jineho
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |