HELP - nefunguje ventilátor topení na první stupeň
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
HELP - nefunguje ventilátor topení na první stupeň
Mám takový problém. Nefunguje mě ventilátor na první stupeň. Druhý a třetí je v pohodě a super to topí, ale na první nic. Nevíte čím by to mohlo být?
A ještě jeden dotaz. Kde je žárovička na osvělení zapalovače. Nějak mě to taky nesvítí.
Díky
A ještě jeden dotaz. Kde je žárovička na osvělení zapalovače. Nějak mě to taky nesvítí.
Díky
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No ja bych řek že naopak,prvni stupen jen tak hezky vane a neděla to ramus jak druhej, a je to lepší než když je to vypnutý to se pak nevymenuje vzduch.Ja bych byl bez prvního stupně nervozní,používám ho nejvícliborko píše:asi bude odpálený odpor prvního stupně,stejně ten první stupeň jede tak pomalu že to ani není poznat
PRODÁM 4xAL. orig Punto GT 185/55 80T 4500Kč viz bazar.
Re: HELP - nefunguje ventilátor topení na první stupeň
Buď máš špatnej přepínač topení a nebo vadnej předřadnej odpor ventilátoru topení.abusacek píše:Mám takový problém. Nefunguje mě ventilátor na první stupeň. Druhý a třetí je v pohodě a super to topí, ale na první nic. Nevíte čím by to mohlo být?
Díky
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
-
- Znalec
-noooo vcelku sem to myslel vazne..jestli nefunguje jen 1stupen ale 2a3 jo ,tak sem treba myslel jestli ten 1st..jen neotevre jakousi klapku a teplo nejde do kabiny samovolne ...mozna kravina jen me to tak napadlo,,,FANDAK píše:To snad taková otázka?stifmajstrABARTH píše:Ma ten ventilator vubec bezet na prvni stupen?
To jako že ze srandy nebo vážně
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo.Ja myslel že píšeš že ten ventilátor na ten 1 st. nemá běžet tak sem si řekl proč by ho tam dělali výrobci.stifmajstrABARTH píše:-noooo vcelku sem to myslel vazne..jestli nefunguje jen 1stupen ale 2a3 jo ,tak sem treba myslel jestli ten 1st..jen neotevre jakousi klapku a teplo nejde do kabiny samovolne ...mozna kravina jen me to tak napadlo,,,FANDAK píše:To snad taková otázka?stifmajstrABARTH píše:Ma ten ventilator vubec bezet na prvni stupen?
To jako že ze srandy nebo vážně
Každopádně špartně napsáno a pak je nedorozumění hned.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: HELP - nefunguje ventilátor topení na první stupeň
Tak už jsem aspoň vyměnil buchlu žárovku na osvětlení toho zapalovače. Tak ještě pořešit ten ventilátor.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
-
- Znalec