HELP - polepene, potecene skla...
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
HELP - polepene, potecene skla...
PODOBNU VEC SOM NENASIEL, TAKZE SKUSAM STASTIE NOVOU TEMOU.
MAM VSETKY SKLA POTECENE NEJAKOU HMOTOU, AKO KED NASAMPONUJETE AUTO A NECHANE NA SLNKU VYSCHNUT BEZ OPLACHNUTIA - ARROW VIE O COM HOVORIM. (UUF TAZKO SA TO POPISUJE) KAZDOPADNE NEIDE TO DOLE BEZNYM SPOSOBOM (ANI ORGANICKE ROZPUSTADLA, ANI KYSELINY, ZASADY). NAJLEPSIE VYSLEDKY, SOM DOSIAHOL, KED SOM TO SKUSAL PREDMOCIT OCTOM (KYSELINA) A RIADNE ZOSUCHAT HUBKOU NA RIAD/NADOBI (TOU DRSNOU CASTOU). OTAZKA JE ZE CI TYM SKLO NEPOSKRABEM. MALO BY BYT TVRDE A NIECO VYDRZAT. UUUF ZLOZITE. TAK TEDA PORADTE, DO AKEJ MIERY JE SKLO ODOLNE VOCI POSKRABANIU HUBKOU NA UMYVANIE RIADU/NADOBI?? HMMM?
MAM VSETKY SKLA POTECENE NEJAKOU HMOTOU, AKO KED NASAMPONUJETE AUTO A NECHANE NA SLNKU VYSCHNUT BEZ OPLACHNUTIA - ARROW VIE O COM HOVORIM. (UUF TAZKO SA TO POPISUJE) KAZDOPADNE NEIDE TO DOLE BEZNYM SPOSOBOM (ANI ORGANICKE ROZPUSTADLA, ANI KYSELINY, ZASADY). NAJLEPSIE VYSLEDKY, SOM DOSIAHOL, KED SOM TO SKUSAL PREDMOCIT OCTOM (KYSELINA) A RIADNE ZOSUCHAT HUBKOU NA RIAD/NADOBI (TOU DRSNOU CASTOU). OTAZKA JE ZE CI TYM SKLO NEPOSKRABEM. MALO BY BYT TVRDE A NIECO VYDRZAT. UUUF ZLOZITE. TAK TEDA PORADTE, DO AKEJ MIERY JE SKLO ODOLNE VOCI POSKRABANIU HUBKOU NA UMYVANIE RIADU/NADOBI?? HMMM?
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
- Reklama
mozno rada off topic:
Ja som sa nevedel zbavit "mastneho" celneho skla zvonku.Vyzeralo to ako vosk z umyvacky s niecim zmiesany.
Hladal som po nete rozne metody: dakde pisali ze pomaha coca cola-tak som skusil aj tu- nepomohlo.
Potom som nasiel radu ocistit to Jarou/pripravkom na riad/ a pomohlo to. Len ten xlapik upozornoval ze jar pouziva aj na odmastenie plechou pred striekanim- je silne korozivna, tak ju treba dobre oplachnut vodou, aby neostala na laku.
tak neviem ci ti toto pomoze...
Ja som sa nevedel zbavit "mastneho" celneho skla zvonku.Vyzeralo to ako vosk z umyvacky s niecim zmiesany.
Hladal som po nete rozne metody: dakde pisali ze pomaha coca cola-tak som skusil aj tu- nepomohlo.
Potom som nasiel radu ocistit to Jarou/pripravkom na riad/ a pomohlo to. Len ten xlapik upozornoval ze jar pouziva aj na odmastenie plechou pred striekanim- je silne korozivna, tak ju treba dobre oplachnut vodou, aby neostala na laku.
tak neviem ci ti toto pomoze...
Fiat punto II 1.2 8V ELX 2001
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ziletkou by to mozno slo, ale skrabat komplet vsetky okna, nieje moc dobry napad si myslim. Hlavne co sa tyka prace. Btw Shane.. hubka na riad neposkriabe pohare, neposkriabe ani sklenene taniere, osobne by som sa toho nebal, ze to poskriabe okna. Btw teraz mi tak napadlo, pripravky, ktore sa davaju do umyvaciek riadu si skusal?
Punto MK2 1.2 8V ELX
V práci na takový těžko identifikovatelný fleky a hmoty používáme něco, co se jmenuje "Terpanol" (nejsem si jestej, jestli tam nejsou dvě "n") Je to takovej větší sprej, kterej voní jako mandarinka Odmašťuje to, odstraňuje lepidla, asfalt, prostě skoro všechno. A nebo bych ty skla zkusil přeleštit brusnou pastou (3M třeba) A nebo by mohla stačit i Sonax X3
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
TAKZE PO VIKENDOVEJ DRINE: HUBKA NA RIAD NECHAVA SKRABANCE!!! (WTF?) KEDZE ROBIM V SKLARNI, DOSTAL SOM TAKY MATERIAL, KTORY POUZIVAJU NA LESTENIE BRUSOV NA KRYSTALI. AJ NA TVRDENOM AUTOSKLE TO NECHAVA JEMNE SKRABANCE!!! MUSIM TO TEDA RIESIT CHEMICKY. SKUSIM NIECO Z TOHO CO STE MI PORADILI, A KED NIE, TAK BRZDOVU KVAPALINU!!!!
AK BUDE DNES SLNECNY DEN, TAK TO SKUSIM ODFOTIT...
AK BUDE DNES SLNECNY DEN, TAK TO SKUSIM ODFOTIT...
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
IZOPROPANOL SME POUZIVALI NA ODSTRANENIE MASTNOTY A OXIDACIE Z PLOSAKOV, VYKUPANIM VO VIBRACNEJ VANICKE A ZLIEZLO NAOZAJ VSETKO! VIDIS TO MA NENAPADLO.... ALE UZ SA BOJIM ZE NEPOMOZE , LEBO JE TO TIEZ LEN ORGANICKE ROZPUSTADLO....