Pockaj, teraz ta nechapem Bud hovoris o magnetickej kravine, ktoru uchytim na lyze a potom to tak bachnem na strechu, alebo si nepoznal magneticky nosic?
Ne je to jakoby zahrádka která se vůbec nechytá za rám dveří a střechu a tím se nic nekurví.
No a ty ůchyty tam jsou na plochu střechy cca průměr jednoho ůchytu 8 cm.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
Mno Shane, aj tak sa da... ale berme to tak.. prides s lyzovacky k autu a vsetky tie mokre veci natrepes naspat dnu do auta? Hmm.. No mne sa to moc nepozdava..
no jo. je to na h***o. riesil som to dokonalym ocistenim metlickou a zabalenim do plachty, takze to sa este dalo. vyhoda je ze mas veci vnutri, tak ti ich nikto nepotiahne. teraz uz budem potrebovat nosic. takze foto ocakavam aj ja...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
O magnetických som čosi počul, no musím ešte popátrať. Našiel som toto: http://www.lacnenosice.sk/
alebo ešte skúsim priamo vo fiate sa popýtať...
Inak tie variácie s lyžami vo vnútri auta sa dajú keď ste dvaja-traja, no my sme 4 kusky a to je nereálne. Aj tak dík za tipy.
caute, ja pouzivam magneticky nosic so zamykanim posledne dve sezony a je to super. Pouzivam to hlavne pri ceste naspat, ked su lyze mokre, ale inac ho mam prichyteny v kufri o zadnu cast sedacky. Su to vlastne dva nezavisle drziaky s magn. podlozkou. Je to konstruovane do rychlosti 130, ale kamos skusal 180 a vydrzalo. Cena: 1400- 2000,-Sk.