Katalyzátor
Moderátor: peta.smolik
Katalyzátor
Tak ako som nedavno pisal, zacala mi svietit kontrolka riadenia motora na mojom Palio Weekend 1,2 16V rv.2003. Bol som v autorizovanom servise a zistili, ze mi odchadza katalyzator. Novy podla nich stoji 29 tisic Kc. To je akosi sakra moc. Tak sa chcem spytat, menili ste uz niekto katalyzator, kolko to stalo, pripadne kde sa da kupit a kto mi ho za rozumnu cenu namontuje. Ked som hladal na inete, nasiel som katalyzatory i za 3000 Kc, len neviem ci by presne sadol do mojho auta. Mate nejake skusenosti?
Dik.
Dik.
- Reklama
-
- Znalec
nooo, jazdit bez katalyzatora ide, to neni problem, ale na palubovke mi stale svieti kontrolka riadenia motoru. A to mi ide na nervy. Da sa to teda nejako vypnut? V servise mi to vynulovali, ale uz mi to svieti zasa. A katalyzator je spatny podla nich preto, lebo lambda sondy davaju rovnake hodnoty splodin pred i za katalyzatorom.
Dakujem vsetkym za radu. Auto mam len 3 mesiace, tak som este novacik
Len sa chcem este spytat, ked ten katalyzator vytlciem, spravim emulaciu lambda sondy atd, co to spravi s emisiami? Teda nie ze by ma to nejak moc bralo, ale obcas treba zajist na kontrolu STK+emisie, tak aby som vedel, ci prejdem alebo nie. (teda oficialne)
Len sa chcem este spytat, ked ten katalyzator vytlciem, spravim emulaciu lambda sondy atd, co to spravi s emisiami? Teda nie ze by ma to nejak moc bralo, ale obcas treba zajist na kontrolu STK+emisie, tak aby som vedel, ci prejdem alebo nie. (teda oficialne)
-
- Znalec
Re: Katalyzátor
Nedávno jsem se ptal v mototechně na cenu - 7500 Kč.dudley píše:Tak ako som nedavno pisal, zacala mi svietit kontrolka riadenia motora na mojom Palio Weekend 1,2 16V rv.2003. Bol som v autorizovanom servise a zistili, ze mi odchadza katalyzator. Novy podla nich stoji 29 tisic Kc. To je akosi sakra moc. Tak sa chcem spytat, menili ste uz niekto katalyzator, kolko to stalo, pripadne kde sa da kupit a kto mi ho za rozumnu cenu namontuje. Ked som hladal na inete, nasiel som katalyzatory i za 3000 Kc, len neviem ci by presne sadol do mojho auta. Mate nejake skusenosti?
Dik.
ASSIK