SRAZ-Punto weekend-N.Město n.Mor.16.-18.11.2007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,
mě osobně (Martinovi je to fuk ) se libí varianta č.3. No neříkejte, že tohle nezní dobře: 17 lůžek ve vytápěné budově s kuchyňkou, nemuseli bychom se všichni (abysme byli spolu) mačkat v jedné chatce.
Přesně je to:
Pevná budova ve spodním areálu
17 lůžek / 3 menší pokoje pro 3 osoby; 1 velký pokoj pro 8 osob:
130 Kč/noc - lůžko
*spacáky svoje / povlečení v ceně
Podle mě dost masakr a prostě paráda. Si to jenom představte
No, ale je to jenom na vás, tak se koukejte vyjadřovat, ať to můžeme konečně rozseknout a pomalu to zamluvit.
Mějte se
Šája
mě osobně (Martinovi je to fuk ) se libí varianta č.3. No neříkejte, že tohle nezní dobře: 17 lůžek ve vytápěné budově s kuchyňkou, nemuseli bychom se všichni (abysme byli spolu) mačkat v jedné chatce.
Přesně je to:
130 Kč/noc - lůžko
No, ale je to jenom na vás, tak se koukejte vyjadřovat, ať to můžeme konečně rozseknout a pomalu to zamluvit.
Mějte se
Šája
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
dobrej napad jako nam s petrou je to sumak my proste jedem aj kdyby to melo byt v Aši, takze s nama klido pocitejtemarty3d píše:Ahojky,
Přesně je to:
130 Kč/noc - lůžko
Mějte se
Šája
Los PUNTOs GeTos
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak tu variantu tři zamluvte s tím, že ještě upřesníme počet ubytovaných, jak to znám tak se pár lidí nahlásí na poslední chvíli. Jinak s tím souhlasím
jejda já už se mooc těším :)ale čas letí, tak snad brzy se shledáme
ještě malý dotaz: pije tady někdo zelenou vodku?? já jen jestli má cenu jí brát
Ultraknyst´s girl
Klidne trojku,taky pojedu klidne až do aše.pekape píše:tak tu variantu tři zamluvte s tím, že ještě upřesníme počet ubytovaných, jak to znám tak se pár lidí nahlásí na poslední chvíli. Jinak s tím souhlasím
2pekape:jako myslis typickou zelenou?s mlickem,to je dobrota,ale taky potom rano ta kotva nemusi bejt moc dobra
Marea weekend
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Napiš přesně adresu kde se to nachází Pls.
Jsem línej to hledat a taky se sváma s nikým neznám a neumým si to představit ten program ale trochu o tom uvažuji ject.
Mohla by jsi KATY mi to trochu přiblížit co se tam na tom srazu chystá a jaký program tam je?Je to sraz PUNTAKU?Spát budeme společně jak sem asi pochopil?
Mám rodinu tak moje rozhodování není lehké ale jinak jsem pro každou prču.
Jsem línej to hledat a taky se sváma s nikým neznám a neumým si to představit ten program ale trochu o tom uvažuji ject.
Mohla by jsi KATY mi to trochu přiblížit co se tam na tom srazu chystá a jaký program tam je?Je to sraz PUNTAKU?Spát budeme společně jak sem asi pochopil?
Mám rodinu tak moje rozhodování není lehké ale jinak jsem pro každou prču.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
.káca píše:Klidne trojku,taky pojedu klidne až do aše.pekape píše:tak tu variantu tři zamluvte s tím, že ještě upřesníme počet ubytovaných, jak to znám tak se pár lidí nahlásí na poslední chvíli. Jinak s tím souhlasím
2pekape:jako myslis typickou zelenou?s mlickem,to je dobrota,ale taky potom rano ta kotva nemusi bejt moc dobra
jj myslím přeně tu zelenou peprmintku a s mlíčkem ještě větší mňamka to jsem ráda, že i to se ve svět pije
takže beru
Ultraknyst´s girl
2Fandak: ano je to skoro u Brna ale kousek od dalnice... takze to mas smer Praha, pak Brno D1 a pak sjedes:)
Nicmene program...koukni treba na fotky z ROzkose ) v patek grilovni, piti, proste zabava, pokec... v sobotu se vyspime asi pojedem nekam na vylet (Namest),dame obed, fotky atd. no a vecer v sobotu to same co v patek.
akorat kdo nemuze auto nevadi, at se s nekym sveze, tohle proste bude spise o nas
Nicmene program...koukni treba na fotky z ROzkose ) v patek grilovni, piti, proste zabava, pokec... v sobotu se vyspime asi pojedem nekam na vylet (Namest),dame obed, fotky atd. no a vecer v sobotu to same co v patek.
akorat kdo nemuze auto nevadi, at se s nekym sveze, tohle proste bude spise o nas
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz