Dokážu si doma přetěsnit hlavu motoru?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Znalec
- Reklama
Do servisu bych nedal ani tříkolku, natož auto. Mám ho totiž rád a nenechám si ho od nějakýho matláka zkurvit. Když to kolem sebe vidím jak vypadaj auta ze servisů tak si všechno dělám radši sám .
Vyměnit gufera na ventilech není už taková sranda, protože se musej stáhnout pružiny z ventilů a zase nasadit zpátky a to není zrovna jednoduchý. A po montáži se musej ventily seřídit a na to potřebuješ vymezovací podložky!
Vyměnit gufera na ventilech není už taková sranda, protože se musej stáhnout pružiny z ventilů a zase nasadit zpátky a to není zrovna jednoduchý. A po montáži se musej ventily seřídit a na to potřebuješ vymezovací podložky!
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tedy 4 x 350,-kč = 1400,-kč když už budou dělat ty ventily guferka.
Je to moc podle mě odborné práce a za ty prachy se zárukou v servise si myslím že to stojí.
Je to moc podle mě odborné práce a za ty prachy se zárukou v servise si myslím že to stojí.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Znalec
Tak mne ked prdlo tesnenie pod hlavou tak som hlavu demontoval a zaniesol do servisu u nás v Žiline servis len na hlavy válcov - zvárajú praskliny rovnajú pretesnuju a vlastne všetko okolo toho -- a tam mi ju zrovnali pretesnili a nastavili stálo ma to 1200sk a ja som ju len doniesol domov a nasadil na blok a dotiahol . Skrutky som nemenil lebo to bolo prvé rozoberanie motora a nebolo to potrebné. A tiež mám svoje auto rád a preto si robím všetko doma a sám len zložitejšie veci zanesiem nikomu čo tomu naozaj rozunie .Aj dnes v noci som menil predný otoč a ložisko som lisoval u kámoša čo má lis. a všetko ostatné doma sám.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na každým at každý dělá jak myslí.
Jo a každý má možnosti,vzručnost,odbornost či všeobecné hranice někde jinde.
Takže pro někoho to je neůnosné a druhý říká že to je hračka atd.....
Jo a každý má možnosti,vzručnost,odbornost či všeobecné hranice někde jinde.
Takže pro někoho to je neůnosné a druhý říká že to je hračka atd.....
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003