Zdar, mám dotsaaz zda někdo z Vás měnil přední ramena na Seicento, já mám rok 10/1999, sporting. Když jsem objednal ramena a namontoval jsem je, tak se mi totálně rozházela sbíhavost a odklon kol, ramena jsem opětovně sundal a začal jsem měřit. původní ramen aco tam byla (vmlácená) mají délku od kulového čepu po osu zadního silentbloku cca 31cm, objednaná ramena mají pouze 29 cm, tím jsem zjistil v čem je problém.
Teď přijde to hlavní, ramena jsem reklamoval, objednal jiná a opět to samé, byl jsem ve Fiatu a dle VIN mi řekli, že na tomto vozidle není žádná výjimka, tedy musí tam pasovat sériově vyráběna ramena....
a teď nevím co s tím, jelikož to už hodně bouchá....
Jinak Seicento jsem dovezl z Německa.
PS: díval jsem se i na katalog ND Fiat a tam jsou ramena označena stejným číselným kódem jako na všechny typy Seicent
Měl někdo z Vás takový problém?
Přední ramena
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
...
No, ale jak to zjistím, z čeho ty ramena jsou, když né se Seicenta....tak nevím, já myslel jestli se s tím někdo nesetkal, nebo zda nedělal takovou úpravu....
-
- Znalec
...
No to jsem taky musel pilovat....tak nevím, zkusím vyměnit jen jedno a uvidím...tam ani nejde tak o sbíhavost jak o odklon kola...zkrátka se to celé rozhodilo a když jsem jel tak se ty kola úplně smýkaly...
s tím držákem stabilizátoru jsem měl taky malý problém, ale opiloval jsem ten držák...je fakt, že jen jedno jsem nzkoušel menit....já fakt nevím....
s tím držákem stabilizátoru jsem měl taky malý problém, ale opiloval jsem ten držák...je fakt, že jen jedno jsem nzkoušel menit....já fakt nevím....
-
- Znalec
-
- Znalec