MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - pink-jackass
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - pink-jackass
Ukažte ta svoje - pink-jackass
Zdravíčko...
Tak už jsem se taky konečne rozhoupal, abych ukázal svoje autí!
Punto jsem koupil zhruba před rokem v bazaru, do kterého jsem jel pro uplně jiný autí. Původne jsem neměl vůbec v úmyslu nějek moje vozítko upravovat, nebo tak něco ale znáte to! Navštívil jsem pár srazů koupil prvni lizatko a..... Jinak je to rok 1997 osah 1,1 najeto cca 70tis.
Takhle vypadal punťák když jsem ho přivezl domů:
A tady je aktuální foto:
Na autí je ještě moooc a mooc práce! Ale bohužel je to hlavně o penízkách a těch já moc nemam! Je mi jasný že dostanu sodu za to že to chce snížit! Mám to v plánu, ale musím postupně!! Tak mě neukamenujte!
A rád bych se stal taky členem klubu, jestli mě vemete.
Jinak díky za každej ohlas! Tak určiťe neco napište...
Zdravíčko...
Tak už jsem se taky konečne rozhoupal, abych ukázal svoje autí!
Punto jsem koupil zhruba před rokem v bazaru, do kterého jsem jel pro uplně jiný autí. Původne jsem neměl vůbec v úmyslu nějek moje vozítko upravovat, nebo tak něco ale znáte to! Navštívil jsem pár srazů koupil prvni lizatko a..... Jinak je to rok 1997 osah 1,1 najeto cca 70tis.
Takhle vypadal punťák když jsem ho přivezl domů:
A tady je aktuální foto:
Na autí je ještě moooc a mooc práce! Ale bohužel je to hlavně o penízkách a těch já moc nemam! Je mi jasný že dostanu sodu za to že to chce snížit! Mám to v plánu, ale musím postupně!! Tak mě neukamenujte!
A rád bych se stal taky členem klubu, jestli mě vemete.
Jinak díky za každej ohlas! Tak určiťe neco napište...
Naposledy upravil(a) pink-jackass dne 19 pro 2007, 12:09, celkem upraveno 3 x.
- Reklama
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No tak ja ti to musim pochvali. za rok veklej kus prace.
Urcite te vezmem mezi sebe,ale musis poslat registr.email: koukni na www.puntotunig.eu do sekce O nas a pak na nektere profily v Nase punta at vis co napsat
Ty kola jsou Alutec Kyrro nebo nejak tak... ??? slusi tomu taky.
velikost 15"?
Zadni naraznik, u Punt krapet problem, budes resit jak?
Urcite te vezmem mezi sebe,ale musis poslat registr.email: koukni na www.puntotunig.eu do sekce O nas a pak na nektere profily v Nase punta at vis co napsat
Ty kola jsou Alutec Kyrro nebo nejak tak... ??? slusi tomu taky.
velikost 15"?
Zadni naraznik, u Punt krapet problem, budes resit jak?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju!
Dohy: Do budoucna toho mam v planu dost a dost. Chtel bych svetla na predek angel eyes chrom, snizit, poresit lak, ale musim taky asi udelat spojku atd. Napsat to je lehky, ale chce to cas...
Jenda01: Jsem ze Strakonic (jizni cechy)
Katy: Od tebe pochvala potesi dvojnasob! Jj tu registraci poresim! Kola jsou to Binno B2 7x15 pneu 195/50 lesteny limec. Jinak zadni naraznik jsem jeste neresil, tak nevim. Ale problem to bude urcite!
Dohy: Do budoucna toho mam v planu dost a dost. Chtel bych svetla na predek angel eyes chrom, snizit, poresit lak, ale musim taky asi udelat spojku atd. Napsat to je lehky, ale chce to cas...
Jenda01: Jsem ze Strakonic (jizni cechy)
Katy: Od tebe pochvala potesi dvojnasob! Jj tu registraci poresim! Kola jsou to Binno B2 7x15 pneu 195/50 lesteny limec. Jinak zadni naraznik jsem jeste neresil, tak nevim. Ale problem to bude urcite!
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Katy: Mail na me urcite mas! Ja jsem ten co te otravoval , jak jsem se ptal na ten naraznik a svetla.. pinkjackass@seznam.cz