DISKUZE - jaký upgrade přes zimu budete delat?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
DISKUZE - jaký upgrade přes zimu budete delat?
Kdo co chystáte předělat? Já jenom tak lehkej upgrade: brzdy, motor, homologovaný slicky a interiér (snad)
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Reklama
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já bych rád na mobile.de či autoscout.de(ch) konečně našel pořádný Punto GT..
Rok 98-99 v origo stavu nebo spíš aby mělo hlavně v cajku motor..což je zatim dost problem
Pak samozřejmě rychle prodat svoje 16v v luxusnim stavu a do jara GT připravit na sezonu dle mých představ
Rok 98-99 v origo stavu nebo spíš aby mělo hlavně v cajku motor..což je zatim dost problem
Pak samozřejmě rychle prodat svoje 16v v luxusnim stavu a do jara GT připravit na sezonu dle mých představ
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
néé další gt , určitě to chce být trpělivý a hledat, já čekal a hledal až se někde něco objevíCassius píše:Já bych rád na mobile.de či autoscout.de(ch) konečně našel pořádný Punto GT..
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Proč néé?MIKI-GT píše:néé další gt , určitě to chce být trpělivý a hledat, já čekal a hledal až se někde něco objeví
Troufám si říct, že u mě bude GT v dobrých rukách..punto je moje srdcovka a s timhle motorem to bude můj splněnej sen
Jinak by mě asi taky štavlo že to bude mít každej ňouma, ale to se konkrétně u tohohle auta stejně asi jentak nestane
Já hledám v podstatě pokaždý co jsem na netu..chce to fakt moře trpělivosti a pak hodně rychlý jednání
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no na brzdach, chtel bych nove kotouce(vrtane) a desky jeste nemam jasno od ktere znacky, no a v motoru- dnes jsem dal bov jeste musim asi celej motor pretesnit, pak koupim otevrenej vzduchac a je to dal uz asi nic nechci, total zavodaka auto pouzivam kazdy denMIKI-GT píše:co chceš dělat na motoru, brzdách a tak? u gt mě to zvlášť zajímá do podrobnaultraknyst píše:no ja bych rad podvozek, brzdy, motoru a mozna iterier ale nic zasadniho max nejaky kunkatko ktery stejne neposloucham
Los PUNTOs GeTos
No tak pres zimu bych chtel spoustu veci jen kdyby ty penize na to taky byly ale tak setrim uz od leta tak doufam ze se to auto oproti letosni premierovy sezone trochu zmeni ale zaklad je pro me udelat novej lak a pak se uvidi ale v hlave mam docela dost veci takze se uvidi jak to vyjde pak by nasledoval intros a jiny kola a jeste par malickosti a na vyc me uz asi nezbyde ale na dalsi zimu chci udelat komplet generalku podvuzku- stelovak KW varianta1,brzdy,vsechny silenbloky,poloosy atd ale chce to vsechno casem pac vim ze svoje auto nikdy neprodam je to auto mych snu
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, novej lak? Doufam, ze jen omladis ten, co mas ted, pac jsme se shodli, ze tomu tvymu autu straaaasne moc slusi, snad nejvic ze vsech co tam byly...
Kola novy? Jaky? Dyt jsou dobry?
Kola novy? Jaky? Dyt jsou dobry?
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já chci vrtaný kotouče plus ty závodní destičky z anglie. Potom bude větší ic, čip, vyleštit sání, vačka, výfuk, upravené sání a celé potrubí, do interiéru jenom nějakej budíček na sledování hodnot a možná vykuchat a nechat jenom dvě skořápky..a na jaře možná nějaký ty ultralehký kola..skládám už matroš a peníze a pak se na to vrhnu najednou..
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele: