DISKUZE - jaký upgrade přes zimu budete delat?

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

DISKUZE - jaký upgrade přes zimu budete delat?

Příspěvek od MIKI-GT »

Kdo co chystáte předělat? Já jenom tak lehkej upgrade: brzdy, motor, homologovaný slicky a interiér (snad)
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Reklama

ultraknyst
Znalec

Příspěvek od ultraknyst »

no ja bych rad podvozek, brzdy, motoru a mozna iterier ale nic zasadniho max nejaky kunkatko ktery stejne neposloucham
Los PUNTOs GeTos
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

ultraknyst píše:no ja bych rad podvozek, brzdy, motoru a mozna iterier ale nic zasadniho max nejaky kunkatko ktery stejne neposloucham
co chceš dělat na motoru, brzdách a tak? u gt mě to zvlášť zajímá do podrobna 8)
Punto GT - prodáno
Cassius
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cassius »

Já bych rád na mobile.de či autoscout.de(ch) konečně našel pořádný Punto GT..
Rok 98-99 v origo stavu nebo spíš aby mělo hlavně v cajku motor..což je zatim dost problem :?
Pak samozřejmě rychle prodat svoje 16v v luxusnim stavu a do jara GT připravit na sezonu dle mých představ 8)
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Cassius píše:Já bych rád na mobile.de či autoscout.de(ch) konečně našel pořádný Punto GT..
Rok 98-99 v origo stavu nebo spíš aby mělo hlavně v cajku motor..což je zatim dost problem :?
Pak samozřejmě rychle prodat svoje 16v v luxusnim stavu a do jara GT připravit na sezonu dle mých představ 8)
néé další gt :D , určitě to chce být trpělivý a hledat, já čekal a hledal až se někde něco objeví
Punto GT - prodáno
Cassius
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cassius »

MIKI-GT píše:néé další gt :D , určitě to chce být trpělivý a hledat, já čekal a hledal až se někde něco objeví
Proč néé? :shock:
Troufám si říct, že u mě bude GT v dobrých rukách..punto je moje srdcovka a s timhle motorem to bude můj splněnej sen :lol:
Jinak by mě asi taky štavlo že to bude mít každej ňouma, ale to se konkrétně u tohohle auta stejně asi jentak nestane :wink:

Já hledám v podstatě pokaždý co jsem na netu..chce to fakt moře trpělivosti a pak hodně rychlý jednání 8)
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
ultraknyst
Znalec

MIKI-GT píše:
ultraknyst píše:no ja bych rad podvozek, brzdy, motoru a mozna iterier ale nic zasadniho max nejaky kunkatko ktery stejne neposloucham
co chceš dělat na motoru, brzdách a tak? u gt mě to zvlášť zajímá do podrobna 8)
no na brzdach, chtel bych nove kotouce(vrtane) a desky jeste nemam jasno od ktere znacky, no a v motoru- dnes jsem dal bov jeste musim asi celej motor pretesnit, pak koupim otevrenej vzduchac a je to dal uz asi nic nechci, total zavodaka auto pouzivam kazdy den
Los PUNTOs GeTos
JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

Já přes zimu chci dát dohromady interier (lak, antenu, volant, osvětlení...) a ještě otevřenej vzduchovej filtr.
Jinak věci jako tlumiče, rozvody, náplně atd jsem si odbyl/odbývám právě teď:) Akorát potřebuju pravý zadní rameno, nový stojí 3500 :roll: nemáte někdo? a ovládání el. stahování okna řidiče? :lol:
Ok-9
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Ok-9 »

No tak pres zimu bych chtel spoustu veci jen kdyby ty penize na to taky byly ale tak setrim uz od leta tak doufam ze se to auto oproti letosni premierovy sezone trochu zmeni ale zaklad je pro me udelat novej lak a pak se uvidi ale v hlave mam docela dost veci takze se uvidi jak to vyjde pak by nasledoval intros a jiny kola a jeste par malickosti a na vyc me uz asi nezbyde :cry: ale na dalsi zimu chci udelat komplet generalku podvuzku- stelovak KW varianta1,brzdy,vsechny silenbloky,poloosy atd ale chce to vsechno casem pac vim ze svoje auto nikdy neprodam je to auto mych snu :D :wink: :lol:
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Ty jo, novej lak? Doufam, ze jen omladis ten, co mas ted, pac jsme se shodli, ze tomu tvymu autu straaaasne moc slusi, snad nejvic ze vsech co tam byly...
Kola novy? Jaky? Dyt jsou dobry? 8)
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Ok-9
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Ok-9 »

Barva zustane stejna akorat chci aby na slunicku tam byly vydet modry trpitky a kola chci uplne novy nejaky s lymcem ty moje budou nejspiz na jare na prodej :D :lol:
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Já chci vrtaný kotouče plus ty závodní destičky z anglie. Potom bude větší ic, čip, vyleštit sání, vačka, výfuk, upravené sání a celé potrubí, do interiéru jenom nějakej budíček na sledování hodnot a možná vykuchat a nechat jenom dvě skořápky..a na jaře možná nějaký ty ultralehký kola..skládám už matroš a peníze a pak se na to vrhnu najednou.. :D
Punto GT - prodáno
Ok-9
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Ok-9 »

To bude asi sprintovaci special co a vrchy budes taky jezdit? ja sem sprinty jezdil ted na rozkosi naposled me je toho auta na sprintech strasne lito ja to budu stavet spiz na plac :D :wink:
ultraknyst
Znalec

Ok-9 píše:To bude asi sprintovaci special co a vrchy budes taky jezdit? ja sem sprinty jezdil ted na rozkosi naposled me je toho auta na sprintech strasne lito ja to budu stavet spiz na plac :D :wink:

he, he, trikrat prohral, proto nechce sprintovat, ale mas pravdu taky je mi ho lito
Los PUNTOs GeTos
Ok-9
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Ok-9 »

Nahodou ke konci sme dojeli skoro stejne kdyz ty si tomu nakladal hned od startu ja to setril :D :wink:
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“