he he dikec, teda dobre jaa, me se taky libiKaty píše:no cim dal lepsi ty fotooos ))
Ultra - dobre ty, jedna ta spolecna na trave !!!
(CZ) 2.PUNTO SRAZ (rozlučka) 6.10.2007-ROZKOŠ
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky všichni, tady Šárka (snad nevadí, že nemám punto, ani řidičák a píšu sem )
Mám toho hodně na srdci, takže určitě pár věcí zapomenu, ale úplně jasně vím, čím začnu. Já na vašem (našem ) fóru hledat umím, ale pravda je, že mi trvalo, než jsem se to naučila .
A teď k tomu nejdůležitějšímu, chci vám všem MOC poděkovat za super víkend na kterej asi nikdy nezapomenu. Byla to prostě paráda. Ráda jsem potkala Majkího (česnečka, ve které byly i tvé párky byla dost do chutna) - jo a pěkně jsi mě vyfotil , Codyka - fakt super týpek, těšilo mě .
Katuško, Peťko jste fakt nádherný holčiny - je jen radost s váma aspoň na chvíli pobejt. Co se týče Ultra, Kácy, Ondry a Wextna (cool bar) - no bomba - super lidi, který jen tak někde nenajdete.
Ráda jsem poznala Vencu a Aničku - příště musíme víc pokecat. Nesmím zapomenout ani na Pavla s Ivčou - dost do ftipna pár. Fakt masakr, jste úžasní. (ale Pájo, prosím tu fotku, jak tam mám tváře jak slabikáře stáhni - předem dík )
Snad se na mě teda nezlobíte, že jsem vám tu zabrala místo, ale já sem se z toho musela vypsat
Jo, ještě jednu věc mám na srdci, nemyslíte, že by bylo fajn se ještě do konce roku vidět? Kdo by chtěl, tak ať se přesune do tématu Sraz pro všechny (Wextn) a vyjádří se. Zatím nic není definitivní, takže pište jakékoli připomínky, návrhy apod.
Všechny vás (do všech koutů naší republiky) zdravím a přeju vám, ať se daří.
Mějte se
Šárka
Mám toho hodně na srdci, takže určitě pár věcí zapomenu, ale úplně jasně vím, čím začnu. Já na vašem (našem ) fóru hledat umím, ale pravda je, že mi trvalo, než jsem se to naučila .
A teď k tomu nejdůležitějšímu, chci vám všem MOC poděkovat za super víkend na kterej asi nikdy nezapomenu. Byla to prostě paráda. Ráda jsem potkala Majkího (česnečka, ve které byly i tvé párky byla dost do chutna) - jo a pěkně jsi mě vyfotil , Codyka - fakt super týpek, těšilo mě .
Katuško, Peťko jste fakt nádherný holčiny - je jen radost s váma aspoň na chvíli pobejt. Co se týče Ultra, Kácy, Ondry a Wextna (cool bar) - no bomba - super lidi, který jen tak někde nenajdete.
Ráda jsem poznala Vencu a Aničku - příště musíme víc pokecat. Nesmím zapomenout ani na Pavla s Ivčou - dost do ftipna pár. Fakt masakr, jste úžasní. (ale Pájo, prosím tu fotku, jak tam mám tváře jak slabikáře stáhni - předem dík )
Snad se na mě teda nezlobíte, že jsem vám tu zabrala místo, ale já sem se z toho musela vypsat
Jo, ještě jednu věc mám na srdci, nemyslíte, že by bylo fajn se ještě do konce roku vidět? Kdo by chtěl, tak ať se přesune do tématu Sraz pro všechny (Wextn) a vyjádří se. Zatím nic není definitivní, takže pište jakékoli připomínky, návrhy apod.
Všechny vás (do všech koutů naší republiky) zdravím a přeju vám, ať se daří.
Mějte se
Šárka
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
fotečky sou suproví,hlavně ta jak mi na ní fakt hrabe
2šárka:Seš spisovatelka jak bejk
2Ultra:Příště mi taky musíš najít tu hadičku od turba at te muzu vyklepnout
2marty3d:Nějaká ta akce by zas prospěla,se nemůžu dočkat
2wextn:to víš,já mám mlíko na bradě,ale ty v kalhotech ty HONIMÍRE
2Katy:Není co dodat prostě bombička
2Paja:Příště kup uhlí a víc masa,jinak nám nesmíš na práh
2všicí:Ste suprovíííííííííí
ZDAR JAK SVINA
2šárka:Seš spisovatelka jak bejk
2Ultra:Příště mi taky musíš najít tu hadičku od turba at te muzu vyklepnout
2marty3d:Nějaká ta akce by zas prospěla,se nemůžu dočkat
2wextn:to víš,já mám mlíko na bradě,ale ty v kalhotech ty HONIMÍRE
2Katy:Není co dodat prostě bombička
2Paja:Příště kup uhlí a víc masa,jinak nám nesmíš na práh
2všicí:Ste suprovíííííííííí
ZDAR JAK SVINA
Marea weekend
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
to jo marty bych docela snesl kdyby si ty vsechny videa s tech nasich spolecnych srazu supl na cd a poslal mi to trebas postou, postovny samo na memarty3d píše:Dal bych, ale nevim jak nebo kamOk-9 píše:fota moc pekny
2Marty3d-slo by sem nejak dat ty videa ze sprintu bych to chtel jeste videt
Los PUNTOs GeTos
wooooooooooooooooooooow, clovek se sotva vzbudi a uz ma usmev na tvari !!!
Jste opravdu vseci suprovi, Sary a vuuuuuuubec nevadi ze sem pises - ba naopak.
A nejen ja bych byla rada kdyby sis zalozila SVUJ NICK to same PETKA ... kdyby ji to i Ultra naucil jak tady fungovat
Jsme proste jedna rodina.
btw:ja na vw-clubu taky pusobila,sama za sebe ijako pritelkyne martina a nebyla jsem tam jedina.
FOTECKY postahovany , jsou jeste nejake ? )
A nejen ja bych byla rada kdyby sis zalozila SVUJ NICK to same PETKA ... kdyby ji to i Ultra naucil jak tady fungovat
btw:ja na vw-clubu taky pusobila,sama za sebe ijako pritelkyne martina a nebyla jsem tam jedina.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Se Šájou pořešímeKaty píše:wooooooooooooooooooooow, clovek se sotva vzbudi a uz ma usmev na tvari !!!
A nejen ja bych byla rada kdyby sis zalozila SVUJ NICK
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Katy píše:wooooooooooooooooooooow, clovek se sotva vzbudi a uz ma usmev na tvari !!!
hele petra to tu procita snad vic nez ja a rikala ze si casem zalozi nick ale nevim teda kdy?
Los PUNTOs GeTos
a tady je foto.. lip to neslo blejsknout a aj mi to bylo lito umyvat :Katy píše:heh, jsem si ted vzpomnela....
[5.story : VETSINA JSTE SE MI KRASNE VYRADILI NA AUTE... Punto alá Grafity... kdo mohl, tak si neoc nacmaral zeee (ta rosa a spina dohromady ) ... to sklo jsem si aspon vyfotila, doufam ze Ultra nahodi.strecha a bocni skla nebyly tak videt...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
sem si vzpoměl - story6: Kácova první zkušenost ( s myčkou): po vykartáčování se chystalo vysoušení. Když se proti němu rozjel fukar, tak se začal bát, že mu to rozseká auto, a z myčky vycoufal
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele: