HELP - MK2 Vrzani a skripani v interieru
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
Re: MK2 - Pazvuky plastov v interieri
a ja jsem naslaArrow79 píše:Hladal som, ale nejak som nenasiel temu ohladom tohto problemu.
Potrebujem odstranit vrzganie zadnych stlpikov, ked sa auto hybe, tak sa hybu aj tie plasty a vydava to rusivy zvuk. Dalej, nieco mi hrka, resp. rezonuje v piatych dverach (zamok dveri?).
Poprosim nejake navrhy na vyriesenie tohto problemu, dakujem.
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... ght=vrzani
ALE NECHAM VAM OTEVRENE TOTO, upravim nazev a tamto zamknu-jen pro cteni
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
katy: tu druhu temu som sledoval pozorne, ale obavam sa ze to neriesi nas problem, (je to kus ine). vyriesila si to teda excelentne: to stare je uz ciastocne vyriesene, toto nove este nie, takze super...
len tak dalej a pevne nervy pri dalsom moderovani
len tak dalej a pevne nervy pri dalsom moderovani
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Servo je otazka par minut, ak je to len v tom premazani tych tisichranov.
Hmm.. nejak nevie najst tu temu..Katy píše: a ja jsem nasla
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... ght=vrzani
ALE NECHAM VAM OTEVRENE TOTO, upravim nazev a tamto zamknu-jen pro cteni
Naposledy upravil(a) Arrow79 dne 16 říj 2007, 07:00, celkem upraveno 1 x.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Shane vcera som to rozobral cele, nema velmi co hrkat na lavej strane od serva, skus podotahovat este srouby, ktore su pri poiskach, ja som ich mal trosku uvolnene.
Inak, vzadu mi hrka zamok dveri, medzi vonkajsim zamkom a vnutornym mechanizmom je vola (je to z dvoch casti), hrka to tam, zatial som to nevyriesil, nieco vymyslim.
Dalsie veci co hrkaju:
- gombiky na aretaciu prednych opierok hlavy vydavaju hrozny zvuk. Skusim ich asi nejak rozobrat alebo co.
- v stredovom paneli mi hrkaju asi tie otocne somariny na nastavenie kurenia (topeni )
Inak, vzadu mi hrka zamok dveri, medzi vonkajsim zamkom a vnutornym mechanizmom je vola (je to z dvoch casti), hrka to tam, zatial som to nevyriesil, nieco vymyslim.
Dalsie veci co hrkaju:
- gombiky na aretaciu prednych opierok hlavy vydavaju hrozny zvuk. Skusim ich asi nejak rozobrat alebo co.
- v stredovom paneli mi hrkaju asi tie otocne somariny na nastavenie kurenia (topeni )
Punto MK2 1.2 8V ELX
Fotka
..
Proste chytnu ten navinuty pas a muzu s nim hybat ve vsech smerech (jak jsou ty sipky na fotce) zcela volne o nekolik mm..protoze navijak je kovovy, tak to proste chrasti jak svina. Takhle to delaji vsechny 3 pasy vzadu.
..
Proste chytnu ten navinuty pas a muzu s nim hybat ve vsech smerech (jak jsou ty sipky na fotce) zcela volne o nekolik mm..protoze navijak je kovovy, tak to proste chrasti jak svina. Takhle to delaji vsechny 3 pasy vzadu.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.