HELP - MK2 Vrzani a skripani v interieru
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
HELP - MK2 Vrzani a skripani v interieru
Hladal som, ale nejak som nenasiel temu ohladom tohto problemu.
Potrebujem odstranit vrzganie zadnych stlpikov, ked sa auto hybe, tak sa hybu aj tie plasty a vydava to rusivy zvuk. Dalej, nieco mi hrka, resp. rezonuje v piatych dverach (zamok dveri?).
Poprosim nejake navrhy na vyriesenie tohto problemu, dakujem.
Potrebujem odstranit vrzganie zadnych stlpikov, ked sa auto hybe, tak sa hybu aj tie plasty a vydava to rusivy zvuk. Dalej, nieco mi hrka, resp. rezonuje v piatych dverach (zamok dveri?).
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Skusim tie pasy pozriet ako je to u mna.
Btw, riesil niekto hrkanie tej hlavnej klapky ventilacie co je v stredovom tuneli? Ked je nastavena poloha ku mne a na nohy tak hrka, ked je nastavena poloha len ku mne, tiez hrka.. Su tam nejake gumicky okolo nej, ale nemam napad ako to vyriesit, aby to nehrkalo.
Btw, riesil niekto hrkanie tej hlavnej klapky ventilacie co je v stredovom tuneli? Ked je nastavena poloha ku mne a na nohy tak hrka, ked je nastavena poloha len ku mne, tiez hrka.. Su tam nejake gumicky okolo nej, ale nemam napad ako to vyriesit, aby to nehrkalo.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MK2 - Pazvuky plastov v interieri
No, z 3/5 dveri sa mi neozyva nic, ale zo zadnych stlpikov pri nerovnostiach (a ze ich v Prahe je ), sa mi tiez ozyvaju dajake zvuky..Arrow79 píše:Hladal som, ale nejak som nenasiel temu ohladom tohto problemu.
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mne ten plast, resp. gumicky udrzuju plato, aby sa nehybalo (drevene). Cez vikend som to mal rozobrate druhykrat. Do tych rychlospojok som dal gumicky, medzi spojku a plast a aj na spojku ktora ide do dveri, cize to mam teraz odhlucnene gumickami, ale nieco tam proste hrkoce, rezonuje.. pri zavretom kufri je to pocut, akonahle ho otvorim, prestane. Neviem ci je to zamok dveri, alebo nie... neviem ci tam ma co hrkat. A.. s otvorenym kufrom proste jazdit nechcem
Punto MK2 1.2 8V ELX