HELP - chod motoru pri 2500rpm
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - chod motoru pri 2500rpm
Nieco sa mi na mojom puntiku nezda.vzdy okolo 2500otacok mi zacne nieco vydavat nejaky iny zvuk ako je normalne.je to nieco ako piskanie ci hucanie.podotykam ze je to vzdy len okolo spominanych otacok.Mal uz niekto podobny problem?menil som uz klinovy,rozdovy remen,zgeneralkoval alternator no zvuk nie a nie prestat.
- Reklama
-
- Znalec
co je to za kravinu nereknu kdyby se jednalo o 6t ot ale mluvi o 2.5t ot to sou podle tebe vysoky ot.? no nvm...mafi píše:skus vymenit saci vzduchovy filter za sportovy,to asi pri vyzsich otackach sa ti motor dusi ,ak mas uz sportovy filter,skus pozriet vyfuk,resp.tlmic,ci nie upchaty,ci aj ten nedusi motor pri vyzsich otackach
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Neviem aký máš motor ale firé motory 1.1-1,2--tam pískalo ložisko na rozvodoch ked bol moc napnutý rozvodový remeň ! stačilo povoliť a bolo po probléme.majo_p píše:No len ktore lozisko??feldino píše:Mne tiez ale pri 2000 otackach ale ja mam rozvody menene aj s kladkami ja by som to prirovnal skor ako keby lozisko
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
nooo ked sa tak zamyslam neviem ci mi to nezacalo robit ked mi menili rozvodak.uvidime ci stiham ist tento tyzden k mechanikovi,dam mu to trochu povolit a uvidimemajco píše:Neviem aký máš motor ale firé motory 1.1-1,2--tam pískalo ložisko na rozvodoch ked bol moc napnutý rozvodový remeň ! stačilo povoliť a bolo po probléme.majo_p píše:No len ktore lozisko??feldino píše:Mne tiez ale pri 2000 otackach ale ja mam rozvody menene aj s kladkami ja by som to prirovnal skor ako keby lozisko
toto mam aj ja.ak mam otacky ma 3tis a pustim plyn tak okolo 2500ot mi to vydava ten cudny zvuk (nieco ako hucanie) a potom nic.skusim povolit rozvodovy remen a uvidime ci to pomoze.len si musim najst n to casCarlos píše:Mam taky 1.2 75 , ale mě tam zase při 2000ot. něco klepe- asi ventily, ale je zajímavý, že jenom v těchhle otáčkách...
Nebo dycky když sundam nohu z plynu, tak si to klepne v těchhle otáčkách,jak to přes ně dycky projde na volnoběh...
Já nemam hučení, já mam klepání... A když to vychytam a držim to v těch otáčkách,tak mam cca 3,4 klepnutí za vteřinu, dost často slyšim podobnej zvuk když to natočim studený a olej ještě neni všude rovedenej-cca 3-5 vteřin, než to utichne po startování.
Jinak podotýkam že motor je už dost v hajzlu-má najeto skoro 200k a žere 2litry oleje na 1000
Jinak podotýkam že motor je už dost v hajzlu-má najeto skoro 200k a žere 2litry oleje na 1000