Táto téma sa tu už riešila a treba pohladať v starších témach! presunie sa tam aj toto uzamknuté téma posilovač.Xbied200 píše:Mohl bych se zde zeptat, proč je začené mé téma "help - el. posilovač řízení"
PUNTO FORUM - pořádek musí být
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: zamčené téma
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No presouvala, ale KAM? A proc potom ty duplicitni temata nesmazes? Treba vykradene punto. Nebo Nejake fotecky apod. Kdyz uz se tu clovek v tom bordelu vyznal, pak po uklidu se v tom uz holt nevyzna, no . Lepsim resenim by bylo se na ty stary hrichy vysrat a kontrolovat az ty od dnesniho dne
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
no, zkusim to podat jak to delam ja : kdyz najdu dve stejna temata - jedno nove a druhe stare uz "rozjete" , vezmu odkaz noveho a vlozim ho do "rozjeteho" a napisu presunuto a to nove tema zamknu a napisu do nej take presunuto,aby vseci vedeli kde diskutovat a hledat dale !majki píše:No presouvala, ale KAM? A proc potom ty duplicitni temata nesmazes? Treba vykradene punto. Nebo Nejake fotecky apod. Kdyz uz se tu clovek v tom bordelu vyznal, pak po uklidu se v tom uz holt nevyzna, no . Lepsim resenim by bylo se na ty stary hrichy vysrat a kontrolovat az ty od dnesniho dne
Po case se ty zamknute smazou,to ano (hned ne,pac by tam nekdo mohl jeste neco hledat)... ale mazat je jen tak, by byl jeste vetsi chaos si myslim
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak, a od bodu: napisu presunuto a do noveho napisu presunuto jsem se ztratil a nevim kde jsem...
Ono problem je v tom, kdyz to nove (no, nove, vpodstate jsi pozamykala uz radne rozjete temata) zamknes a nasmerujes jinam, tak se tezko navazuje z toho zamknuteho, kdyz jeho obsah v tom jinem, neni...proto z me strany mi prijde prave zamceni temat jako vyloupene punto, nejake fotecky atd.. docela zmatecne.
Chapu to u temat, kde je jeden, dva prispevky, tam ano, napsat, kde se ma pokracovat a tema zamknout a pocase smazat, to jooo.
A neberte to jako rypani, jen jako postreh uzivatele
Timto vyslovene zadam admina tohoto fora, zda by byl tak laskav a povolil nebo nahodil verzi phpBB, ktera umi mergeovat (spojovat) jednotliva temata. Velice by to usnadnilo praci nejen moderatorum.
Dekuji za pochopeni.
Ono problem je v tom, kdyz to nove (no, nove, vpodstate jsi pozamykala uz radne rozjete temata) zamknes a nasmerujes jinam, tak se tezko navazuje z toho zamknuteho, kdyz jeho obsah v tom jinem, neni...proto z me strany mi prijde prave zamceni temat jako vyloupene punto, nejake fotecky atd.. docela zmatecne.
Chapu to u temat, kde je jeden, dva prispevky, tam ano, napsat, kde se ma pokracovat a tema zamknout a pocase smazat, to jooo.
A neberte to jako rypani, jen jako postreh uzivatele
Timto vyslovene zadam admina tohoto fora, zda by byl tak laskav a povolil nebo nahodil verzi phpBB, ktera umi mergeovat (spojovat) jednotliva temata. Velice by to usnadnilo praci nejen moderatorum.
Dekuji za pochopeni.
Mazda2 1.3 TE '08
no tak sjednocovani by bylo uuuplne idealni.
Majki,ok, tak kdyz to udelam tak, ze JEN do noveho tematu,ktere zamknu vlozim odkaz na jiz rojete tema, bude to lepsi ?
Ono to vloupani bylo rozjete, ale vloupani ktere se zalozilo jiz drive bylo vice
Majki,ok, tak kdyz to udelam tak, ze JEN do noveho tematu,ktere zamknu vlozim odkaz na jiz rojete tema, bude to lepsi ?
Ono to vloupani bylo rozjete, ale vloupani ktere se zalozilo jiz drive bylo vice
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No jako u tech novych je to v poho, na ty clovek neni zvyklej . Ale ja se prizpusobim, casem . Ale v poho...
Sakra, a modlete se vsickni za mojeho Puntase, at je do patku uz u me , chci na rozkos, at vas konecne poznam
Sakra, a modlete se vsickni za mojeho Puntase, at je do patku uz u me , chci na rozkos, at vas konecne poznam
Mazda2 1.3 TE '08
ty woe tak jednou nadavate ze se tady o to moderator nestara a kdyz se snazim neco vykouzlit, tak je taky zle... ale vite coooo ?Arrow79 píše:Katy trosku to prehanas.. bolo by lepsie asi nieco na zlucovanie tem, ako jednu zamknut a odkazat vsetkych do druhej.. jeden plugin do phpbb dokazu pekne zlucit dve temy dokopy..
to se vsakne...
Nakonec , uz jsem doradila....neboj. ted uz jen aktualni tema se budou hlidat !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
pokracovanii k https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=6304 .....kaufiku a ty myslis ze je prehlednejsi zamknout aktualni tema ikdyz opakujici se? a rict uz se o tom diskutuje...! Myslis ze ten clovek bude nekde prochazet Xtemat nez ho najde a pak tam nejak navazovat pul roku starou diskuzi? ja myslim ze ne ten clovek se na to vyflakne a dopadne to tak ze odejde...podle me zamykani temat rozhodne neprispeje k prehlednosti foora....ptz ruku na srdce vy kdyz nekam prijdete hledate v diskuzich? ja myslim ze ne a ze se zeptate(v novym tematu) a kdyz se zepta na neco co uz tady !opravdu! je odkazat ho na tu diskuzi a tu puvodni tam proste presunout protoze nez se k tomu dostane moderat uz tam jsou odpovedi na ktere by treba nekdo chtel reagovat....tak docela dlouhy co?
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)